Konfigürasyon Lazım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Immoryn, Dec 23, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Immoryn

Immoryn User

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim konuyu uzatmak istemiyorum başlıkta belirttiğim gibi gemi özellikleri
    Pusat
    14Lv
    8İris 6Havoc mevcut
    18LF4 full bo2 ve elit hız
    Burgu,Kalp,Elmas,Halka ve Güve mevcut
    2903 Gg enerjim var bu hafta tekrardan zeta dönücem belki tamamlayabilirim havocları ben artık ws atmak istiyorum ama çabuk patlıyorum hem taktik hemde konfigürasyon istiyorum
    Konuyu buraya açtım yanlışsa affola

Belirtmeyi unutmuşum 21 Ar-Geyim

Last edited by moderator: Dec 24, 2018
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konuyu yeni başlayan diğer arkadaşların da faydalanabilmesi adına bu bölüme taşıdım. Pusat gemisini aktif olarak kullanmadığım için şu an doğru taktik vereceğimden şüpheliyim, kullanan arkadaşları beklemek en iyisi olacaktır :)
    Kullandığımda da geminin hızlı olmasından dolayı vur kaç mantıyla , her iki konfi de gemi full hız+diroitlerde ise 3 kalkan-7 lazer ve 7 kalkan-3 lazer oynarım.

İyi forumlar.

Last edited: Dec 24, 2018
  3. Şu durumda ilk konfini dıroitlere yarısına yada 3 tanesine full kalkan, ikinci konfine dıroitlere tamamen kalkan yapabilirsin, gemide tamamen hız olacak çünkü kaçman gereken durumlar olacak, ilk konfide bir süre vurup sonrasında ikinci konfiyle savaşmaya devam edebilirsin vuruş az olacaktır o yüzden kalkanını çok azaltmadan biraz silah koyabilirsin.

4. ben şahsen 1 agır diğeri yarı yarıya kalkan lazer diziyorum ancak böyle durumlarda elitiniz olması gerekıyo sureklı kamufle ema ve insta kullanmalısınz bu sayede en iyi konfi bu ancak elitiniz yoksa düz gemi dizer gibi dizin hafife 2 veya 4 lazer takın , ayrıca bu konfiyi deneyebilirisn agır konfi droitlere 2 kalkan gerisi lazer hafifte droitler 2 veya 4 lazer gerisi kalkan , ya da bodoslama bi konfi avcı diğer konfi yarı avcı dizebilrisn tamamen duruma baglı konfi yapıyorum ben ancak 1 v1 de en gclusu kırmızyla yazdıgım