konfigürasyon tuş atama problemi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve S.H.A.M.A.N tarafından 13 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ayarlar
    konfigürasyon değiştir kısmına "<" tuşunu atıyorum.
    sabitliyorum.
    aynı haritada isem sorun yok ama kapılardan atlayıp harita değiştirdim mi;
    tekrar tuş atamam gerekiyor.
    oyundan çıkıp girdiğimde yine aynı sorun oluyor.
    nasıl çözeriz?

not:başka tuş atamayı düşünmüyorum.
    illa "<" bu tuş olsun istesem çok şey mi istemiş olurum. :)

WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Ayarları kaydettiğine eminmisin ?

-UZMAN- bunu beğendi.
  3. kaydetmek ? sabitle ile aynı şey değil mi? kaydetmese harita değiştirene kadar yine sorun yapar.

WolfWar bunu beğendi.
  4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sabitleme kaydetmek anlamında orada vardır. Bu durum tarayıcı ile ilgili bir sorun olabilir. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

İyi Forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  5. yandex

WolfWar bunu beğendi.
  6. WolfWar

WolfWar User

MAXTHON ya da CHROME kulanmanı tavsiye ederim özellikle de MAXTHON :)

-UZMAN- bunu beğendi.
  7. olur yükler denerim maxthon'u.

WolfWar bunu beğendi.
  8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yandex de chrome ye yakın bir şey siz direk maxthon'u kullanmayı deneyiniz.

İyi Forumlar.

9. şu an kuruyorum az sonra cevap yazarım.
    ---------
    maxthonda da aynı problemi yapıyor. sanırım atadığım tuş ile ilgili bir problem. niyeyse bu tuşu "<" konfigürasyon değiştirme tuşu olarak kısa bir süre algılıyor. açıp kapattın mı ayar gidiyor.

10. Merhaba ,

Daha farklı bir tuş atamayı deneyebilirsiniz yine aynı durum mu olacak kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. tahmin ettiğim gibi başka tuşu atarsam kayıt hafızada kalıyor. ama "<" bu tuşu atarsam kapatıp tekrar girdiğimde hafızada tutmuyor. yani tarayıcı ile ilgili değil. onu çözmüş olduk. başka neden olabilir?
    not: bu tuşun önemi üç sık (shift / < / z) kullandığım tuşu yan yana getirebiliyorum laptopta oynadığım için elim; bu ayar sayesinde touch pade gelmiyor ve tuş araları uzak olmuyor.
    gece gece derdi ne bu adamın diye geçebilir aklınızdan, geçmesin :) belki birinin başına gelmiştir umuduyla açtım konuyu.

12. Merhaba ,

Burada bildiğinden emin olduğum halde sorulan sorulara bilmiyormuş gibi çok cevap verdiğim üye oldu :) bu nedenle sorun değil. :D

Sanırım > < v.b. şeyler özel karakter olduğu için kabul etmiyor olabilir. Kullanım şeklinize göre en uygun olabilecek harf olan bir tuş daha iyi olabilir.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  13. koskoca bigpoint bir kişi için bu sıkıntıya bakmaz zati :)
    ne yapalım o zaman olduğu kadar artık.
    yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

14. Merhaba ,

İmkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz fakat bazı şeyler bizi de aşıyor. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.