Konfigürasyonunuz kaydedildi!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (22) tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce konfigürasyonların kaydedilme özelliği olması nasıl bir öneri?

1. Bu tek kelimeyle harika dostum. Allah razı olsun senden, inşallah olur ya. :)

oy sayısı 2
    66,7%
  2. Ben anlamam bu işlerden. Oyunu da bilmiyorum zaten, bari gidip biraz streuner keseyim müsadenle. :)

oy sayısı 1
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. (22)

(22) User

Hepimizin ortak sorunudur konfiyle uğraşmak. Elit öğeleri goliye yüklersiniz ama sonradan citadeli kullanmaya karar verdiğinizde, elit malzemelerin tümünü serbest bırakıp citadele aktarmak için mecburen golinin her iki konfisini de silmeniz gerekir. Sonra tüm malzemeyi teker teker citadele aktarırsınız.

Önerimizde, sizleri bu dertlerden kurtarıyoruz. Her bir hangara ait 2 adet konfigürasyon kaydetme seçeneği veriyoruz. Hangarı tıkladığınızda, sağ tarafta "kaydedilen konfigürasyonlar" menüsü açılıyor ve oradan istediğinizi seçiyorsunuz. Konfiyi başka bir gemiye aktarmak istediğinizde, tek yapmanız gereken o hangardaki konfilerden birini seçmek oluyor. Malzeme otomatik olarak aktarılıyor.

Bu öneri kesinlikle herkesin işine bir gün yarayacak bir öneri olarak sunuldu. Emeğe saygı çerçevesinde değerlendirileceğini umuyorum.

Not: Olumlu ya da olumsuz her türlü görüşe açığım. Yeter ki konu hakkında olsun.

2. (22)

(22) User

Pardon, konu zaten mevcutmuş. Şimdi birisi güncelledi oradan gördüm.

Kilitlenebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Kasım 2015
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Benzer bir konu açılmıştır , Oraya destek verebilirsiniz

Ek olarak , Üyelerin Forum içi/dışı link paylaşmaları yasaktır

Konu kilitlenerek arşive alınmıştır

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.