Konfigurasyon Değişirken Diroit Uçuş Düzeninin Değişmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Master0735 tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Konfigurasyona Diroit Uçuş Düzeni Kilidi Konulsun muu?

1. Evet. Otomatik olsun.

oy sayısı 10
    62,5%
  2. Hayır. Elee veya başka şekilde yaparız.

oy sayısı 6
    37,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Master0735

Master0735 User

Baskına gelen bir pilot güveyle geldiğinden 2. konfigurasyona geçişiyle kalkanı azalacaktır ama 2. konfigurasyonda kalp uçuş düzenini sabitlemiş olursa kalkanı daha fazla olacaktır. Diğer yandan Bariyer uçuş düzeniyle kasılan birisi 2. konfigurasyonda yine kalp tasarımına geçerek daha fazla kalkana sahip olabilecektir. Bence karşılıklı yarar var bu nedenle kullanımı mantıklı ama bunu böyle yapmaya ne gerek var bir tuşa bakar -bende öyle yapıyorum- burası geliştirme bloğu fikirleri sunmak gerekir ve Darkorbit'in bunlara cevap vermesi lazım.

Son düzenlenen: 4 Ağustos 2014
  2. güzel fikir hem geliştirmeye de açık. destekliyorum.

Master0735 bunu beğendi.
  3. Ancasin

Ancasin User

Ben şuan diroit uçuş düzenini değiştirip hemen konfi değiştiriyorum kısa yol tuşlarıyla. Ama dediğin gibi olursa çok rahat olur. Katılıyorum +1

Master0735 bunu beğendi.
  4. Kesinlikle çok güzel bir fikir. Ayarlarda: ''Konfigürasyon uçuş düzenini sabitle'' gibi bir şey yazmalı, isteyenler işaretleyerek kilitleyebilmeli.

Master0735 bunu beğendi.
  5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Balta kısmı açıklamaya kadar silin bence.Direk açıklamaya geçmelisiniz.Benim fikrim olumlu :)

İyi forumlar

6. Master0735

Master0735 User

Dediğiniz gibi yaptım Sn. Karanlık Moderatorüm ilginiz için teşekkürler.

7. Master0735

Master0735 User

günceelll..

8. herşey otomatik olursa oyuncu becerisi nereye gidecek :) bence elle olmalı -1

9. Master0735

Master0735 User

milletin nasıl beyaz rsb karıştırdığını biliyoruz bence oyunda otomatik olması adaleti getirir

10. -1 oyuncu becerisi kalmıyor biz onu hesaplayıp da geçiyoruz :)

11. Master0735

Master0735 User

senin hesapladığın şeyi millet programla yapıyor ve bilgisayar basit düzey 3 ghz işlem yapabilirken oyun yeteneği nerde kalır

12. *Her şey otomatik olursa bize sadece maus ile adama tıklamak kalır
    *Sizin bahsettiğiniz konu oyuncunun yeteneklerine bakar oyuncu ne kadar yetenekliyse ne zaman ne yapacağını bilir ve uçuş düzenini değiştirir

13. Master0735

Master0735 User

kimse yazıyı tam okumamış veya anlamamış açık açık son 3 yoruma cevap yazıyorum millet onu programla yapıyor beyaz rsbyi programla karıştırıyor neden anlamıyorsunuz oyuncu yeteneği bu mudur?

14. *Bazı oyuncular kullanıyor olabilir fakat çalışan bir darkorbit ekibi var umuyorum kısa sürede bu tür programlar tamamen engellenecek

15. İSOTCHU

İSOTCHU User

gerçekten olsa güzel olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.