konu admin oyuncular katılın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 44HzyFe44 tarafından 13 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

1.ben bu sayfa açıldıgında indirimdeki ürünler felan geliyo onlardan 1 tanesini satın aldım daha gelmiyor neden ?

2.bu skylab ve galaksi kapısındaki videolar bende açılmıyor ?

3.bu internetin yanında altında bide köşesinde reklam geliyo onları nasıl kapatacagız ? (sürekli olarak)

2. SagoKeyy

SagoKeyy User

adblock kur her türlü reklamı engeller youtube vs. komple

3. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

işte ozamanda skylabdaki videoları felan engellerse ? bide benim çar oyuna girmiyor ?

4. SagoKeyy

SagoKeyy User

valla bende şuan adblock var ama devre dışı bıraktığımda da skylabdaki videolar açılmıyor. Ama oyuna gün içinde oyuna ilk girişte video izle 100 uri al kısmı var ben daha sadece o başlığı görebildim video çıkacağı anda kapatıyo orayı :D

5. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

bende hiç bişey açışmıyo şuan oyuna bile giremiyorum video yerine girdigimde de gösterelecek video yok diyo ama video hakkı düşüyo skylabda bu nasıl bişey ya bi tane admin yok mu

bide ben nasıl foto koyacagım yoruma ?

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

1.sistem tarafından belirleniyor bazen 1 ay bazen 2 hafta içinde çıktığı görülüyor yakın zamanda bir indirim paketi daha çıkabilir biraz daha bekleyiniz.

2.Reklamlar kimsede açılmıyor bu sorun teknik ekibe bildirildi.

3.Tarayıcınız komple silerek yeniden kurup denemelisiniz internetten Revo Uninstaller indirip gelişmiş temizleme yaparak silebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.

7. SagoKeyy

SagoKeyy User

ekleyeceğin resmi bi siteye yükle sonra urlsini, gülen yüzün yanındaki resim simgesine tıkla orda açılan yere yapıştır.
    url bu üstteki gibi bi şey olur.
    bu da örnek

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2014
  8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya resim ekleme için Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

9. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

bende şimdide oyun açılmıuyor ?

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bende deniyorum sanırım bir sorun var lütfen biraz bekleyiniz.

11. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

ilk böyle sonradan

böyle yazıyor oyuna giremiyorum !

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2014
  12. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

abicim önce çarım çalınmıştı konusma banı atılmış şimdide oyuna giremiyorum dün chat sorunu böyle sorunlar oldugunda oyunculara bi kısım hediye felan yada kampanya fln yapmanız gerekmez mi ?

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bir kaç defa deneyiniz ben şuan zorda olsa giriş yapabildim

Ara ara süprizler olmaktadır ilerleyen zamanlarda ne verilir bilmiyoruz.

14. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

abicim ticareti kaçırdım yaa bak ya kaçtı itemler olacak iş degil abi böyle sorunlarınız olduktan sonra verin bi kampanya aslında kampanyadan çok hediye göndermeniz lazım her çara

15. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gönül isterki gönderelim ama bizler sadece forumdan sorumluyuz zaman içerisinde ara ara hediyeler olmaktadır her gelen hataya soruna da hediye verileceğiniz sanmıyorum başka sormak istediğiniz soru varsa sorunuz yoksa konuyu kapatacağım.

16. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

yaş 20 degil ingilizcem iyi bende gelip aranıza katılabilirmiyim :)

Başka sorum yok teşekkür ederim .

17. Nefes

Nefes User

Merhaba

Forum moderataörü olmak için açıklamayı okuyunuz şart geçerli ise başvuru yapabilirsiniz

Kolay gelsin başka sorularınız olursa lütfen sorunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.