Konu Bilgilendirmesi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve smoonrise tarafından 7 May 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. smoonrise

smoonrise User

Kullanıcı : ataberkgny3
    Paylaştığı : kusura bakma da aptal mısın olm sen. namussuz kelimesi senin için basit bi kelime mi? basitse en büyük namussuz sensin diyim sesini çıkarma otur yerine. anca bu şekilde sana haklısın diyebilirim.
    akla bak ya senin aklını kuşa taksak kuş ters uçar.

Kırmızı işaretlenmiş kısımlar için hiçbir ceza uyarı ikaz yapılmadı , gözden mi kaçtı aceba ? uslub bozukluğu hitap edilmelerde kişilerin sınırlarını ihlal etmek haddi aşmak artık serbest mi oldu ? giş kuralları gibi forum içi kurallarda değiştirildi haberimiz mi olmadı ? lütfen gereken yapılsın hatta mümkünse asıl hesap yan hesap olarak bile bakılsın .

Ayrıca bu arkadaş uzun zamandır yazar buraya hemde çok uzun zamandır sorunun temeli çok net belli '' Kendisine küfür eden kişiyi şikayet etmiş ve o kişi ban aldı denildiği halde ban almamış '' bunu kanıtlamış fakat o tarihte görev yapan support ;

ya kanıtı kabul etmemiş yeterli yada kabul edilebilir olmadığından ...

yada bizimde vakıf olmadığımız başka nedenlerden dolayı eksik işlem yada görevi için verilen yetkiyi bilerek kötüye kullanan hakkında ekip işlem yapmak istemediğinden üstünü kapamak istedi .

Bu sorun report önceside vardı sonrasıda devam etti resim kanıtı ile support eksik olan cezaları adil bir şekilde vermesi lazım resim kanıtı ile kişinin logları örtüşüyor ise zaten sorun olmayacaktır fakat support direk report edildi ise ceza almıştır cevabı ile işi otomatik cevap durumuna düşürmemesi lazım burada empati devreye girer bu küfür ya bir oyundaki admin veya Cm yetkilisinin başına gelseydi ???
    report ettiği halde küfürbaz kişi ona o hesap üzeriden gülücük atsaydı ???
    kanıt varsa kanıt ile , kanıt yok ise profil saat v.s ile şikayetini yapmazmıydı ???

Ben kişiyi aklama çabasında değilim konu zaten zaman aşımında ( Gerçi tüm kayıtlar oyunun ilk gününden beri elimizde diyen bir merkez yönetimi var ) fakat ne yetkililer nede o hesap sahipleri kimbilir nerelerde , ayrıca kişinin kendini savunurken geçmişten gelen birikmişlerden kaynaklı anlatım sorunları ve konular arası kopukluklarda mevcut yani maalesef çözümsüz fakat gelecekte bu tarz sorunlar yaşanmaması için support ekibi işi sadece report sistemine emanet bırakmak hatasından dönülmesi lazım şahsi düşüncem ...

2. namussuz kelimesi ban sebebi değilmiş o şahsa göre ki o şahıs galiba sensin. bu durumda zoruna giden ne var ?

Dontforgetme bunu beğendi.
  3. smoonrise

smoonrise User

Forumda haklı yada haksız durumda iletişim kuranlar , mesajlaşanlar içerisinde tıpkı senin gibi üslup konusunda kendisine hakim olamayan ve bunu normal birşey gibi gören ( Kimsenin sosyal çevresi ve özel hayatındaki diyalogları hitapları şakalaşma kelimeleri burayı bağlamaz kural neyse ona uymak ile yükümlü foruma ) birçok defa şikayet ettim nasıl bir benzerliktir onlarda konu sahipleri ile aynı kişi olduğumu iddia ettiler ve başka hesapları ile birlikte asıl hesapları ile bir kaç kez ceza alınca yaptıklarını düzeltip karşılarındaki kişilere hitap etme şekillerini ve üsluplarını düzelttiler .

O kişiye hakaret yazmayı tercih etmek yerine benim yaptığım gibi yapmış olsan şuan bunları konuşmuyor olurduk ...

Not : bu durumda zoruna giden ne var ?
    Bu yazdığım bile başlı başına agresiv karşındakina saldırgan kaşındakini provoke edici kelime '' zoruna '' yerine rahatsız mı etti , sorun mu oluşturdu demek yerine o kelimeyi seçmişsin bence bir düşün .

4. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Selam,

Konu içeriğinde chat logları haricinde sansür uygulamadım. Forum kanalını kullanmayı bilen çok az oyuncu olduğu için örnek vermek gerekirse EN kanalının Forum kanalını takip ederseniz konuşmaları anlarsınız. Gözeden kaçan bir durum yok. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Konu içerisinde ve ilerleyişe göre mesaj içeriklerine yön verildiği doğrudur. Kaldı ki oyuncuya uygulanan uyarı durumunu göremediğinizi de hesaba katarsak tekrardan teşekkürler. :)

Görmedim, bilemem.

Bunu da siz bilemezsiniz. :)

Onlar da oyuncu bizim gözümüzde fark eden bir durum yok.

Onların elinde olan bir şey yok. Aslında oyuncular da bakabilir ama o kadar detaycı bu oyunu oynayan oyuncu olduğunu sanmıyorum. :)

Kişiye itham ve kişi savunması olarak ele alınarak konunuz tartışmaya açık bırakılmıştır.

Unutmayalım ki kişi hesap ihbarını gizli olması için farklı hesaplar üzerinden IP kesişmeyeceğine emin olacak şekilde ihbar etmesi kendisini "ghost" göstermez. Veya poxy de aynı şekilde. Sonuç olarak çift taraflı bir sağlayıcı ile Forum kanalına geliyorsunuz. Neyse o konu ile ilgili yorumum şu şekilde; görmediğiniz bilmediğiniz şeyleri kendi çorap dolabınızmış gibi kurcalamayınız. :)
    Bu savunmak değildir..

Saygılarımla,

İyi Forumlar Dilerim.

5. smoonrise

smoonrise User

Konuya taraflı bir yaklaşımınız var sanırım !
    Benimle ilgili mi üst kısım tam anlayamadım fakat öyle ise ; bir ithamınız var sanırım benimle ilgili hatta çıkarım bile yapmışsınız üstüne farklı yollar giriş yapıp şikayet ediyorum diye öyle mi ? yanlış anladım ise düzeltin .
    Hiçbir farklı yoldan giriş yapmıyorum bu merak ediliyor ise vpn - dns - proxy yada başka yöntemler ... eğer hesabımda farklı bir işlem gördünüz ise internet sağlayıcı değişimi sebebi ile firma değişti bununla ilgili sorun oluyor ise yazarız eski firmaya size gereken evrak ne ise isteriz sorun çözülür , bana şikayet ettikçe karşı tarafın sen onunla aynı hesapsın demesine karşılık yazdıklarım rahatsızlık veriyorsa ...

'' görmediğiniz bilmediğiniz şeyleri kendi çorap dolabınızmış gibi kurcalamayınız. ''
    bu tarz örneklemeler pek yakışmıyor sonuna gülücük yapmak sevimli yada hoş karşılanacak anlamıda taşımıyor bence daha dikkatli seçmeniz lazım örneklerinizi buda benim yorumum . konu açık kapalı önemli değil cevap verse bile şikayet ettiğin kullanıcı ben cevap yazmam zaten amaç bu değildi gözden kaçan yetkiliye iletmek için açtım , asıl konu açık olsa report ederdim öncesinde .

Şimdi ;

Kullanıcı : ataberkgny3
    Paylaştığı : kusura bakma da aptal mısın olm sen. namussuz kelimesi senin için basit bi kelime mi? basitse en büyük namussuz sensin diyim sesini çıkarma otur yerine. anca bu şekilde sana haklısın diyebilirim.
    akla bak ya senin aklını kuşa taksak kuş ters uçar.

bu şikayeti ile ilgili normal yazıdır forum kuralları içerisinde diyorsanız cevabınız sonrası konuyu support ile çözme yoluna gidicem maalesef size iyi görevler dilerim .

6. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Tekrardan; Gözden kaçan bir durum yok hassasiyetiniz için teşekkürler.

Çözüm merkezi değişikliği sebebi ile konunuzun kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş