Konu dışı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 21 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Konu dışı bölümünün olmaması ne kadar kötü, üstüne üstlük bir de her mesajtan sonra konu kilit yazıp kitlemeleri beni çileden çıkartıyor. Şimdi yeniden haksız yere ban yerim veya konuyu kapatırlar... Neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok.

Reloaded darkorbitin yaptığı hem iyi hem kötü olan şeydir. RELOADED yapmasaydı oyuna tekrar başlamazdım. Ama reloaded oyundan soğumamı 5 kat arttırdı 2 yılda bıraktığım oyunu şimdi bir kaç ay içinde hevesimi alınca yine bırakacağım.
    [Reloaded ile gelen forum en büyük hatadır.]

Peki siz RELOADED`i nasıl buldunuz ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu kilitleme sorununu hala aşamadığımızı görmekteyim konuların neden kapatılmasını daha önce bir kaç konuda yazmıştık ona hiç girmiyorum kimseye haksız yere ban atılmadı ve atılmayacak bizler ban vermeden önce konuları inceleyerek kişiye ceza uygulamaktayız size şimdi bunu yazdınız diye bir ceza uygulanmayacak ama konu tartışma ortamına dönecek olursa ve usluplarda bir bozulma o zaman kimler başlattı ise gereken yapılır.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

reloded ile oyunda ne farketti ki ben onu anlamadim simdi.

4. ful olmanın fiyatı 10 kat arttı

5. Merhaba ,

Forumda Konular Neden Kapanır ?

İlgili konuyu incelerseniz konuların neden erken yada geç kapatıldığını öğrenmiş olursunuz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.