KONU kilitleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 28 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba Dodge viperin az once konusu kilitlendi sebebi nedir gereken ceza verilsin konuyu engelemek nedendir ?
    kıyamet admin sorumdur sadece

2. Merhaba ,

Konuyu kilitlemeden önce mesaj yazdım sanıyorum. Orada genel olarak bir açıklama yaptık ayrıca o açıklama sadece o konuya özel değil geneldir. Son mesajı dikkatlice tekrar okursanız neden kilitlendiğini anlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. tamam adminim konu kilit

4. Mαтαdor

Mαтαdor User

Konuyu kitleyerek yalnız fikrin önünü kesmiş oldunuz, tartışmaların değil. Eğer dediğiniz gibi sorun tartışma ortamıysa bundan kişiler sorumlu olurdu konu değil.

yılmaz749749 bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

Yukarda yazdığım gibi bahsi geçen konudaki son mesajımı dikkatlice okursanız daha iyi anlayabilirsiniz. Genel bir açıklama yaptım ayrıca diğer yönden uyarı yaptım. Son kısımda ise konu sahibi isterse konuyu terkar açabilir diye ekledim.

Konu karşılıklı tartışmaya dönmüş bu nedenle konuyu kilitledim.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.