Konu Özel teklif Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ■usŧά.__.~`ħı®sız~`™ tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bana bigpointten 150 bin uridium al %33 indirim kazan teklifi geldi ...Ben bu teklifi x3 çıktığı zaman alsam x3 olarakmı yüklenecek yoksa 150 bin uridium olarak mı yüklenecek .Daha önce x3 te 2 sefer uri çektim 2 sinde de sorun yaşadım ...150 bin uri çektim 150 bin olarak 8 saat sonra geldi x3 aktifti bitmesine 45 dakika kala çektim ve uridium gelmedi ..Şimdi çekmeye cesaret edemiyorum işin açıkçası suporta yazdım mailime gelen hesap exteresinide yolladım ama gelen cevap olumsuzdu. Ne yapmamı önerirsiniz...X3 ü mü bekleyeyim yoksa 150 bin urilik teklifi değerlendireyim mi?

2. x3 olarak yüklenir artık bu konunun bir yere sabitlenerek açılması lazım :)

3. coder545

coder545 User

o teklif sen alana kadar orda durucak x3u bekle

4. x3 ü bekliyorum da 2 sefer sorun yaşadım uri gelmedi yani 150 bin uri 450 bin olarak gelmesi lazım dı gelmedi cevaplar için teşekkür ederim konu kilitlenebilir

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Aldığınız uridiumu hangi yöntem ile ödüyorsunuz ?

İyi Forumlar.

6. mobil ödeme ile yapıyorum zaten Big no kayıtlı telefon da 2 sefer sorun yaşadım.. şimdi cesaret edemiyorum

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yoğunluktan dolayı geç gönderiliyordur mutlaka. Bu gibi durumlarla karşılaşanlar için bir duyuru yapılmıştı.
    BURADA bulabilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.