konu silinebilir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Spinaci tarafından 27 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Spinaci

Spinaci User

başlık silinebilir çok şey kalmadı

Son düzenlenen: 27 Nisan 2018
  2. ali02tr

ali02tr User

Yıllardır oynuyorum bu oyunu ara ara da foruma girer okurum yazılanları ama sen ve senin gibi oyuncuları bir türlü anlayamadım.Noldu şimdi bunları yazdın botların isimlerini verdin kendince bota savaş mı ilan etmiş oldun? Oyundaki tüm botları ve kullananları engellemiş mi oldun? 2 tane gemi adı verdin ifşa mı yapmış oldun ki ben buraya tr2 de x-7 haritasında daha çok bot kullanan kullanıcı adı yazarım gemi ID leriyle beraber hemde.Madalya mı verdiler sana? Urudium mu yüklediler hesabına? Hiçbirşey olamadın.Ben sana nolacağını söyleyeyim mi? Şimdi bir tane moderatör görecek bu konuyu,verdiğin isimleri sansürleyip ya konunu kapatacak ya seni banlayacak yada altına uyarı mesajı verecek.Yıllardır forum üzerinden oyuncu ismi vermeyin program adı vermeyin diyip duruyorlar zaten.Ayrıca botların şu an zaten farkındalar ama yapacakları birşey yok.Bir banlama dalgasından sonra sen ve arkadaşların haritada NPC den başka birşey bulamayacaksınız çünkü :) Belki ne zaman olur banlama sunucular birleştirildikten sonra olur.Oda işte biraz göz boyama,fazlalığı atma,sunucuyu dengeleme gibi birşey olsun diye olur.Sana tavsiyem ya bırak oyunu kurtul şu son paragraftaki yazdığın oyunları oyna yada şu an ki durumu kabullen.Çünkü tek başına yapabileceğin hiçbirşey yok.

HSWCloud ve Spinaci bunu beğendi.
  3. Spinaci

Spinaci User

olacakları bile bile yazdım ama sizin gibi insanların duygu ve düşüncelerini de almak istedim madalya vs için değil son yazıda anlamışsındır zaten. Çıkar umrumda değil o kadar şeye gerek yok ama haksızlık temalı yazı işte çok şey bekleme. Ayrıca sizi anlamıyorum falanı kişilik anlamında genelliyorsan kendini çok şey zannetme derim ama normal tavsiye boyutundaysa biliyorum bunun olacağını örneğini az önce gördüm.

4. xxretxx

xxretxx User

kesin forum banı alırsın biliyorum yazında silinir veya düzeltilir.

Herkez olayın farkında merak etme adminler modlar senden daha iyi biliyo oyunda hangi programlar kullanulıyo ama birşey yaptıkları yok birşey yapmadıkları için zaten herkez bu kadar rahat davranıyor bottar banlanırmı banlansa ne olur yine birşey olmaz bu seferde oyunda kimse kalmaz cunku getirilen oyun yenilikleri yeni baslayan birinin oynayarak yapabilecegi sey değil

mesela bir kapıyı orta seviyeli bir oyuncu ayda iki kapı yapa biliyor.Ama botcular sade pazar günü 20 30 hades dönüyo biri nerde öbürü nerde.

Spinaci bunu beğendi.
  5. Spinaci

Spinaci User

Ben de düşünüyorum bildiklerini, böylece açılan başlığın pek mantıklı anlamı kalmıyor o zaman daha doğrusu haksızlık elde kalmamalı temalı konuydu bu sanırım duygularım bastı bir an ama yine de teşekkür ederim bilgilendirmeler için

6. ali02tr

ali02tr User

Haksızlık felan yok ortada.Kime göre haksızlık neye göre haksızlık? Sana yapılan bir haksızlık varsa oyunun kendisinde var zaten.Oyun baştan sona p2w çünkü ve sende bunu görerek ve kabul ederek oynuyorsun bu oyunu.Yani oyuna başla dediğin anda haksızlığı kabul etmiş oluyorsun.Bir kullanıcı neden şu an bot kullanmak zorunda kalıyor sence bunu hiç düşündün mü? Aç gözlü olup doymak bilmediği için mi? Yoksa mevcut düzende para yatırıp milyonlarca uridium satın alan oyunculara bir şekilde yetişebilmek için mi? Elbette ki aç gözlü olarak kullananlarda vardır ama genel yüzdeye vurursan sayının çok altında kalır bu oyuncular.Botun hiç olmadığını varsayalım sıfırdan başlayan bir kullanıcı milyonlarca uridiuma ihtiyaç duyacak ben diyim 20 milyon sen de 30 milyon belki de daha fazlası.Peki bunu nasıl kasacak? En iyi uridium veren haritalara gitse (x-6,x-7,4-5) oyuna ondan daha önce başlayıp parayla hesabını fulleyen insanlar onu barındırmayacak.Eski haritaya gitse yıllar sürecek e peki bu adam oyunda olduğu sürece savaşacak mı yoksa harıl harıl NPC mi kesecek? Bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlayacak aynı şeyleri yapmak ya oyunu bırakacak ya bota başvuracak yada hesap satın alacak.Eğer satın aldığı hesap rütbeli hesap ise vay haline.Çünkü onu çekemeyen biri supportta hesap alım satımdan şikayet edip hesabını kapattıracak.Oyunun pushing sistemi bile haksızlık içeriyorken bana burada bot kullananlar kullanmayanlara haksızlık yapıyor deme lütfen.Kısacası banlamayla yasaklamayla kullanıcı kaybetmekten başka birşey yapamazsın oyunu daha güzel hale getirmek istiyorsan ya şartları iyileştirirsin daha kolay urudium elde etme şansını arttırırsın yada madem bu kadar bot kullanan var oyuna kendi botunu entegre edersin ki piyasada bunu yapan çok mmorpg oyunu var.

7. Spinaci

Spinaci User

son cümlendeki kısmı biliyorum evet var bu arada paragrafında içeren düşünceler bazı şeyleri aklıma yine getirdi aklımda zaten olan ama iyice belirmiş hale gelen. Eskiden bot yoktu (2011'den önceki dönem) fakat oyuncu çok fazlaydı ezik oyunculara ağır öncelik verilen bir sistem yapılarak oyun iyiye dönebilir zaten botlar banlandı mı süper olacak demedim mantıklı inovasyon güncelleme demiştim zaten kastım oydu onları derken. Ayrıca tamam ama burada kabul ettiysek te ''haksızlığı'' sorgusuz sualsiz kullanıcı değiliz herhalde bir şikayetim isteğim ve aklımı da kullanacağım insanı insan yapan şey sorgulamak ve çözüm üretmeye çalışmasıdır. Diğer kısımlar tamamen doğru yetişme bölümü vs.

8. ali02tr

ali02tr User

2011'den önce zaten o kadar bot kullanımına ihtiyaç yoktu çünkü şu an ki yenilik adı altındaki saçmalıkların hiçbiri yoktu parası olmayanlar bile bir şekilde yetişebiliyordu.Gerçek mücadele vardı.Açık söylemek gerekirse şu saatten sonra bigpointin darkorbit konusunda işi çok zor.Oyun 11 yaşında neresinden tutarsan tut bir sorun bir bug çıkıyor oyundan.Böyle çok büyük bir değişim geçirmezse (%99 kusursuz olması gibi) sunucuları birleştirip küçülmekten öteye geçemezler.Oyun engellenemeyen bir kayıp yaşıyor şu an.Tıpkı küresel ısınma gibi düşün biliyorsun ama engelleyemiyorsun.Zaten geliştiricileri de bunun farkında olmalıdır ki oyunla yeterince ilgilenmiyorlar.Buna örnek olarak zamanında Almanların oyunu devretmesini verebilirim.

Spinaci bunu beğendi.
  9. Spinaci

Spinaci User

Doğru tekrar, kabul edilmiş çöküş gibi bir şey. Çinlilere satılmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam değil mi ?

10. ali02tr

ali02tr User

Öyle birşey olması lazım.Çok fazla takip etmedim.Yanlış biliyorsam biri gelip düzeltsin lütfen.

11. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Konunuzu silmek yerine kilitliyorum.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.