konu silinmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KoMaNDo*™ tarafından 1 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi sayın admin gelin burda ciddi bir şekilde konusalım benım şikayetim yok onun için supportada yazmama gerek yok sizinde burdan da yapacagınız birsey olmadıgını biliyorum onun için konuyu silmenize gerek yok sadece duzeni saglayın yeter şimdi konumu neden sildiniz cm nizin yaptıgının yanlıs oldugunu bildiginiz için mi yoksa benım konuma verecek mantıklı bir cumlenizin olmadıgı için mi aslında o 2 konuya siz cevap vermeseniz bile yine olurdu 2 defa açtım 2 defa sildiniz amaç ?? düzeni mi bozdum ayıp birşey mi dedim ?? yoksa o cm nizin peşinden mi gidiyorsunuz :D laf kalabalıgı yapacak gelmesin sadece admin yazarsa sevinirim :)

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu kilitleme ve yazdığınız metni silmemin sebebi düzenlediğim halde ısrarınızdır. Her insan hata yapabilir bunda ben bir problem göremiyorum rahatsız olduğunuz taktirde support ile iletişime geçerek bu durumu sağlıklı bir şekilde çözebilirsiniz. Bu tarz paylaşımların forum kurallarına aykırı olduğunu hatırlatmak isterim. Konuyu ısrarla açmanız yasaklanmanıza sebep oldu.

[​IMG] Bu forum Darkorbit oyun sistemi için kurulmuştur ve kullanıcılara yardım ve teknik destek sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir.
    Açılan konular ilgili forum bölümü altında yer almalıdır. Aynı içerikteki durum için farklı forum bölümlerinde birden fazla konu açılamaz. Açılan konular kaldırılır ve üye uyarılır. Kural ihlalinin devamı dahilinde 7-15 gün uzaklaştırma cezası verilir.

Birde şu var ama bu seferlik ceza uygulanmayacak.

[​IMG] Forum kurallarını ihlal ederek forum hesabı süreli kapatılan bir kullanıcı (hesabı süresiz kapanmamış), yeni bir forum hesabı alarak forumu kullanmaya devam edemez. Bu davranış ban cezasından kaçış olarak değerlendirilmekte ve sonradan açılan her hesap süresiz olarak kapatılmakta, ayrıca yönetici insiyatifine göre süreli ceza alan kullanıcının ana hesabının ceza süresi uzatılabilmektedir.

İyi forumlar...

3. bu hesap yeni değil 2011 den beri kullanılan bir hesap biz bir hatayı tekrarlarsak bize ceza veriyorsunuz siz neden aynı hataları tekrarlayınca kendinize ceza vermiyorsunuz :D her insan hata yapabilir demişsiniz tamam yapabilir ama sizin bu yaptıklarınız 1 seferlik hata değil ki görmezden gelelim dikkatinizi çekerim her insan hata yapar ama sureklı hata yapanlarında insanlıgından süphe ederim ve bunu sürekli hata yapar gibi gösterip bir çıkar sağlıyorsa bunda bir artniyet ararım :) bu tarz paylaşımlar demişsinde mesaj içeriğinde hakaret yok kötü birşey yok normal bir şekilde konumu actım senın bunu da kapatmaya yetkin var ama hakkın oldugunu düşünmüyorum :D ben gayette iyi biliyorum takım arkadasınızın yaptıgı yanlısı bildiginiz için kimseye yayılmasın diye önce resimi sildin sonra konuyu kilitledin ve tekrar acında konuyu sildin komple ben bunda kasıt ararım çunku size karsı en ufak bir iyi niyetliliğimiz kalmadı bu saatten ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız derler ya hah suan öyle durumdasınız :D

4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Hesabınızın yeni veya eski olması önemli değil sizin yasaklı olduğunuz sürece farklı bir hesaptan foruma dahil olup aynı konu üzerinde ısrar etmeye devam etmeniz yeterli. Size insiyatif kullanarak ceza vermedim. Bir konunun silinmesi için sadece içinde hakaret olması gerekmiyor. Tekrar hatırlatmak isterim bu forum Darkorbit oyun sistemi için kurulmuştur ve kullanıcılara yardım ve teknik destek sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir. Sizin konunuzda bu amacın dışına çıktığı için konunuz silinmiştir. Kurallara aykırı olarak hiçbir davranışta bulunmadım size fakat siz bana veya ekip arkadaşlarıma sürekli ithaflarda bulunmaktasınız. Kasıtlı olarak yapıldığını düşündüğünüz bir şey var ise bunu support ile paylaşabilirsiniz.

[​IMG] Teknik sorun bildirimleri ve ceza itirazları için sadece Destek Sistemi kullanılmalıdır. Yöneticilerin forum üzerinden ya da mail adreslerine gönderilen maillere cevap vermeleri beklenmemelidir. Forum ekibi ve destek ekibi farklı olmakta ve forum ekibi oyun içi cezalarla ilgili forumda herhangi bir işlem yapamamaktadır. Forum ve oyun içi cezalara itiraz, şikayet ve savunmalar forum aracılığı ile yapılamaz. Bunun için Destek Sistemi kullanılmalıdır.Bu konu hakkında açılan başlıklar kapatılabilir veya kaldırılabilir.

Herhangi bir artniyetim olmadığını anlamışsınızdır umarım. Ben burada forum kurallarını uygulamak zorundayım. Size yeterince insiyatif kullandığımı düşünüyorum.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.