konu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dünkü açtığım konuları niye kaldırdınız?
    küfür yok birşey yok niye kaldırıyorsunuz?

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Size verilen cevapları kabullenmeyip sürekli sanki kopyala yapıştır yapar gibi aynı şeyleri sormanızdan yetkililerle tartışmanızdan dolayı konularınız kapatıldı ayrıca üyelerede bazı uygunsuz kelimeler yakıştırıp onlara yanlış cümleler kurduğunuz içinde forumdan ban aldınız. Bu mesajı okuduktan sonra tartışmaya devam ederseniz yine ban alacaksınız ve konularınız kilitlenecek.

İyi Forumlar.

3. sen orada benim sorduğum soruyu oku ve vberdiğin cevabıda oku sen bana cevap vermediğin gibi konuyla alakası olmadığı halde sırf foruma yazı yazmak için oraya yazı yazan birisini korumak için bana yazdığın yazıları bir daha oku yazmaya gerek yok zaten sizin niyetiniz belli .

4. Kardeş benden ne istiyon canımımı alacan? Konuya karıştığım için özür dilemiştim ama sen özürü kabul edeceğine daha benide olaya katıp bir sürü laf saydın. 1 mesaj yazdım her konuda beni kattın.

Ayrıca ben yazı yazmak için değil hem yardım için hemde sohbet için yazıyorum mesajlarımı kontrol etmeni tavsiye ederim.

Son düzenlenen: 14 Şubat 2016
  5. ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼
    fm ler dün size bunun için bir yazı yazdım
    bunu uyarın. Beni tahrik etmesin. Burada da her konunun altına gerekli gereksiz şeyler yazmasın. Dün yazdığım konuda alakası olmayan yaz yazdı uyardım tekrar yazdı.
    sizler de o konuyu buradan kaldırmıssınız. Kaldırmasaydınız da foruma giren herkes görseydi ne oldauğunu. buradan dün benim yazdığım ve kaldırdığınız konuda herhangi bir hakaret herhangibirşey yoktu benim yazdığım. tek birşey vardı benim yazdığım yazıya fm nizin yazdığı bir yazı vardı ve fm nizin yazdığı tabirle yazıyorum bana fm niz atar gider yapıyordu burada
    tekrar ediyorum beni tahrik etmek için tetikçi tutmanıza gerek yok.
    benim istediğim teşey var sizden
    yazdığım yazıya sorduğum soruya sadece yetkili birinin cevap vermesi sorduğum soruyu anlamadıysa anlamadım yazarsınız tekrar yazarım.
    Ama yazdığım yazıya cevap vermek yerine ön yargıyla hareket edip sorduğum soruya cevap verilmezse ve konuyla alaksı olmadığı halde birileride bu şekilde boş mesaj yazarsa sırf buraya yazı yazmak için konuyla alaksı olmayan şeyler yazarsa konuya cevap verceğinize işler daha fazla sarpa sarar değil mi?
    Lütfen bu şekild eboş mesaj yazanları uyarın. Burası boş yazı yazmak için yok burada bu sayfada oyunu oynayanlar sorunlarına çözüm aramak için yetkililerden cevap bekliyor. Boş yazı yazma yeri aşağıda onun için açılmış başlıklar var. Bu tür yazı yazanları oraya yönlendirin. Fm lerin görevlerinden biride bunun gibi boş yazı yazanları uyarmak değil mi?

6. Önce kendi adıma sonrada khan modum adına sizden çok çok özür diliyorum konuya karıştığım için çok çok özür diliyorum ve yine özür diliyorum sizden özürümü kabul etmenizi istiyorum. Çoook özür dilerim.
    Önce kendi adıma sonrada khan modum adına sizden çok çok özür diliyorum konuya karıştığım için çok çok özür diliyorum ve yine özür diliyorum sizden özürümü kabul etmenizi istiyorum. Çoook özür dilerim.

7. ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼
    sırf yazı yazmak için yazı yazma buraya
    benden özür dileme
    özür dileme özür dileyecek duruma düşme yeter. özür dilemek nedir? sen yapacaksın herşeyi konuyla alaksı oplmayan cevap yazacaksın yazma dedğim halde hala yuazı yuazmaya devam ediyorsun tekrar diyorum yazma buraya yazı git oyununu oyna .
    FM ler ne diye uyarmıyorsunuz bunu?
    sizin göreviniz değil mi foruma boş yazı yazanları uyarmak? ne diye hala uyarmıyrsunuz bunu?
    adam hala beni tahrik etmek için yazı yazıyor.
    Ayrıca sen bir FM adına nasıl buraya yazı yazabiliyorsun? Sana bu yetkiyi kim verdi?
    Eğer sen FM adına buraya o yazıyı yazıyorsan ozaman ben haklıyım demektir o FM seni korumak için bana buradan ban attı demektir sen o yöneticiyi şu anda ne duruma düşürdüğünün farkındamısın?
    FMler tekrar yazıyorum uyarın bunu

8. Merhaba ,

Dün yeterince açıklama yapıldı ve gereken cevaplar verildi. Derdinizin çözümü forumda değildir support'la iletişime geçiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.