Konudaki soru başlığını dikkate almayınız (konu değişime uğramıştır)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 7 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Enforcer Görünümü Değişsinmi (Güzelleşsinmi)

1. Evet,değişmeli

88,4%
  2. Hayır,kalsın

11,6%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. denenmeden bilinmez diyorum :) full bir phoenix ile full bir citadeli kapıştırmak lazım burdaki değerler sınır değerlel miss var uçan var kaçan var düşük vurma var sonuç olarak full+full phoenix normal bir citadeli kesebilir. (ben cümlelerimde full+full phoenix full+full citadeli kesebilir demedim :) full+full phoenix citadelle vs atabilir dedim :):):):):) ayrıca burada araştırılacak çok birşey bulamıyosun benim yaptığım yanlış cubi ile pho üzerinden yürüdüm seninki yanlış (yada doğru olup olmadığı kanıtlanabilir dediğim gibi bu yazılanlar en uçuk değerler) zira teorik denenmiş birşey yok ortada

2. :D Ama fark edersen phonix full lf4 + havoc + 10 iris :D
    Citadelde ise 4 iris ful lf3 ? karşılaştırma bu şekilde :D Sen düşün :p

Mesela Saldırı dışında normal alevli olsa saldırıya geçince ışık sansa daha iyi olur aslında :D Fikir sadece c:)

3. O zaman oyun kasar be :D Phoenix konusuna gelirsek Phoenix en iyi ekipmanlara sahip Citadel ezme ekipmanlara :D Full+Full bir gemi ezik bir gemiyi gemisi her ne olursa olsun keser tabi

4. Yani hesapladım diğer sayfada olasılık var kesebilir :) eğer adam iyi oynarsa herşey mümkün :D ben max değerleri aldım phonix için :)

5. Full+full phoenix normal bir gemiyi keser tabi :D Bizim porta phoenix geldi 10 iris ben adama 10k dalıyom adam 20k ama canı 64k kalkanı 300k falan :D Bende adamın sahip olduğu ekipmanlara sahip olsam %100 adamı alırım :D

6. Merhaba ,

İmza kısmınızdaki resim boyutu forum imza kurallarına uymuyor. En kısa zamanda genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

İyi forumlar.

7. İyi bir düşünce +1 :)

8. 2 sayfa boyunca millet birbiri ile kavga etmiş. Konuda gördüğüm en mantıklı şey, görünüm değişirse %70 türk oyuncular foruma dolacaktır. GÖrünümün bu yeirne daha farklı bir şey olması lazım. Olumlu oy verdim ama gelşitirilmesi lazım hemde çook.

9. Güncel.

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen konunuzu tekrardan forum kurallarına uygun şekilde açınız.

Keyifli Forumlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.