Konum ensar5361

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ensar5361 tarafından 6 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ensar5361

ensar5361 User

Lion bey lion bey siz benim konumu kapatamazsınız tamam mı !!!!

Haksızlık..

2. Merhaba ,

İlk olarak gerekli durumlarda konu kapatılabilir. Ayrıca açtığınız konuda sıkıntı ne ya da ne konuda yardım gerekiyor açıklamamışsınız.

İyi forumlar.

3. ensar5361

ensar5361 User

Yardım gerekmiyor beni kendi halime bırakın .

4. Merhaba ,

Ne gibi bir sebeple kendi halinize bırakacağız ?

İyi forumlar.

5. ensar5361

ensar5361 User

yani buraya bir şey yazmayın ben yazarım ara sıra

6. Merhaba ,

Tabi ki yeter ki siz isteyin. Konuyu 3 gün , 1 hafta , 2 ay filan bir şey yazmayız açık bırakırız. Siz ne zaman isterseniz konuya yazarsınız. :)

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  7. takemyhard

takemyhard User

o_O:confused::cool::((shock)...

JUPlTER bunu beğendi.
  8. xxkubixx

xxkubixx User

onlarca foruma girip çıktım sadece saçma sapan forumlarda konu kilitleme huyları var bu forumda onlardan biri

9. Merhaba ,

Bende bir çok foruma girdim çıktım ve hatta bir çoğunda görev aldım. Belli durumlarda konu kilitleniyor , kilitliyorlar ve kilitliyoruz. Ama tabi ki size göre bir çok konu kilitleme saçma oluyor. :)

İyi forumlar.

10. Ezmoce07

Ezmoce07 User

Heyecanla takip ediyorum nezaman kapatılacak :D

11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bu konunuzda kalsın ama bir bölümümüz var, kim kimdir oyuncu kısmı,orada kendinize bir konu açabilirsiniz.

Açtığınız konu hiç bir şekilde kapatılamaz,sizle irtibat kurmak isteyenler o sayfanızdan da size ulaşabilir.

Bu konunuzu da konuşmacı köşesine taşıyorum dilediğiniz kadar yazışabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. ensar5361

ensar5361 User

benim yerim iyiydi genel konularda oraya tekrar taşırmısınız

13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

9.Forumları kullanırken konular, ait oldukları bölümlere açılmalıdır. Bu tarz konular;
    • Forum yönetimi tarafından gerekli konu taşınır ve üye uyarı cezası alır.
    12.Forumda yardım almak istenilen konular “YARDIM” kategorisine açılmalıdır. Bu bölüm dışında açılan konular üyeye bilgi verilmeden kilitlenir veya silinir.

Bizim belli kurallarımız var.Size uygun olan şartları ilettik.

Ya kim kimdir kısmında kendinize özel konu açınız yada konuşmacı köşesinde konunuz kalabilir.

Bunun dışında bir süre sonra yardım bölümündeki konular her hangi bir neden ile kapatılabilir.

Yadım başlığı altındakiler konu amacından sapmayacak konular olmalıdır.

Konunuzun yeri uygundur.

İyi forumlar.

14. ensar5361

ensar5361 User

siz bilirsiniz kendinizi yorarsınız sadece ben yine açarım genel konulara konumu.

15. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konu kilitlenimiştir.

Forum Kuralları

Kişisel konunuzu BURAYA açınız.

Muhabbet Edeceksek BURADAN devam edelim.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.