Konum Kapatıldı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BATMANLI_13 tarafından 7 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GRANDEKİNOKS. Forum Moderator
    yazdıklarım zoruna gidiyorsa yapamadığın işi bırak verdiğiniz cevaplarla çelişiyorsunuz yazdıklarınızın bir biriyle alakası yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2021
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

İlk olarak kendi yazdıklarınızı kontrol edin! Burada gelmiş asılsız bilgi paylaşıyor size bunun doğru olmadığını söyleyen görevlilere kin kusmayı, saldırmayı deniyorsunuz.

Ama ilk seferden anlaşılmamış olabilir. O nedenle ben tekrar yazayım. Milyonlarca. milyarlarca uridium bugu yapan oyuncuların hesapları açılmadı (ama facebookta gördüm resmi var milyar uridiumlu diye yazmadan önce ögeyi denetle nedir öğrenin), onların cezası olduğu gibi devam ediyor. Bu kişilere cezalarının sonlandırılmadığı gibi, ödül verildiği de yok. Sadece ve sadece af edilen oyunculara 1 hafta VİP ve 1 hafta İndirim paketi verilecektir.

Görev bugu yapan oyuncuların sınırsız ban alması inan beni çok memnun etti. Keşke tüm bug cezaları bu şekilde olsaydı. Ama işte elden ne gelir, kararı ben vermiyorum :)

Ve de en sonda burada bugdan şikayet eder gibi yaparak bug kullanıcılarını övmeye çalışmayın. Bu size forum kuralları çerçevesinde yapılan son hatırlatma, uyarıdır.

Kimse size bu oyunu veya bir başka oyunu silah zoru ile oynatmıyor, lütfen bunu asla unutmayın.

Konu kapatılmıştır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2021
    militaryship-3 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.