Konuma Cevap Gelmedi Bu Yenisi Acill Cevap Yazın Nolurrr :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Foruma önceden bu konuyu açmıştım cevap gelmedi Ptt bankasının atmsinden uri çekçem forumdada gezinirken bir kaç konu okudum uri çekenlerin bazıları x3ten yararlanamıyomuş ben havalesiz eftsiz kredi kartsız çekçem hesap nolu tc nolu yani bendemi x3ten yararlanamam yoksa yararlanabilirmiyim acill cevap yazarsanız benim için iyi olur

2. sanırım sizin içinde geçerli o olay , onun yerine e-pin alırsanız daha iyi olur ve x3 den yararlanabilirsiniz

3. Nefes

Nefes User

4. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

FModum zaten e-pin geliyor reklam vermek gibi oluyormu bilmiyorum oluyorsada özür dilerim ben gamesultandan almıyorum mofis.net diye bir yer var ordan nakit yatırıyosun siteden darkorbit oyun parasına çevriliyor sana bir e-pin veriyor e-pinlede uri alıyorsun ben böle yapıcam x3ten yararlanabilirim herhalde bu şekilde yaparsam

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

FModum mofis.netin destek hattına sordum e-pin veriyorlarmış yani e-pinle alacağım için x3tende faydalanabilirim

6. Nefes

Nefes User

Merhaba,

Evet Mega kazançlı saatler çıktığında elinizde olan epin kod numaralarını onaylarsınız 30,000 yerine 90,000 uridium hesabınıza yüklenir.

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Peki x3ten nası faydalancam x3 ekranı geldiğinde altında uridium al var onamı tıklıycam

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet alımınızı x3 ekranından yaparsanız katlayıcı olarak yansır normal uridium satın alma yerinden alırsanız x3 olarak yansımaz

X3 mega saat ekranından alınız.

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

ilgilendiğiniz için teşkkür ederim konu kilitlenebilir

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Rica ederim kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.