konunun yalnış yere taşınması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mutulica tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mutulica

mutulica User

:d manitu birader konumu niye yeni başlayanlara taşıdın oyunla ilgili öneri istedim diyemi? full hesabım olduğunu 50 arge olduğumu belirtmiştim forum üyeliğim bile 2010 oyunada 2008de başladım işte kanser bir forum moderötürü nasıl olunur böyle

2. mutulica

mutulica User

hadi geçen ki gibi forumdan ban atta seni bi şikayet edeyim :D

3. -Star-

-Star- User

Konunun yeri orasıdır.Uridium kasmak için yöntem arayan yeni oyuncular da görüp fikir sahibi olabilsinler diye.Yorumlarınızdan dolayı anlıyorum ki anlayacak kapasitede değilsiniz :D Burada da kimseyi tehdit edemezsiniz,buyrun ben de sizi raporluyorum.

Ek olarak bilip bilmeden de kimseyi suçlayamazsınız.50 argeyi nasıl tamamladıysanız o şekilde kasmaya devam edin siz.Bir söz vardır bilir misiniz?Kişi kendinden bilir işi ;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ocak 2019
    KOMA..SE..BIRA ve SlimsKarelia bunu beğendi.
  4. Phoenix

Phoenix Guest

uygunsuz konuşmanız ile ben sizi ve açacağınız/açtığınız yan hesapları banlıyorum. şikayet etmek istediğiniz yere şikayetinizi iletiniz.

.Paradoks. ve -Star- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.