Konuya bakar mısınız ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RaViper tarafından 30 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RaViper

RaViper User

Hepinize iyi oyunlar. 225k uri aldım az önce ben bu parayla aegis almak istiyorum ama sonradan pişman olmamak için fikrinize danışmak istedim.Sizce bu parayı nereye harcamalıyım ? Ganimet anahtarı alıp apis-zeus gününü bekleyip parça yada lf4 mü çıkartmalıyım ? Yoksa droit uçuş düzeni mi almalıyım ?

Gemi özellikleri
    2 lf4
    full lf3
    full bo2
    full g3n
    full iris
    2. hangar:spearhed (pala için)
    pet svy 8 kami3 hmmde 3
    apis 8 parça zeus 3 parça
    arge 21
    uçuş düzeni yarasa var

2. eğer hasar seviyosan alma çünkü goliye göre 5 lazer eksik kalır aegis bildiğin üzere savunmaya yönelik bişi hem aegis aldıktan sonra tasarım flnda alman gerekecek kalkanların zaten fulmuş bence arge yada lf4 e çalış

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aegis indirim girmediyse bekleyin onu kara cuma yani...ama kredi ilede aliniyor acik arttirma uriyi aegis yatirmak ne bileyim ..

4. Heterodox

Heterodox User

havoc fulle
    sonra apis zeus o sırada lf4 de gelir

5. RaViper

RaViper User

ggye uri harcayim mi yoksa pala toplamaya ağırlık mı verim ?

6. Heterodox

Heterodox User

uriyi harcama palaya ağırlık ver

7. aegisi uri yerine kredi ile alabilirseniz çok daha güzel olur , o uriylede argeyi 24 yapmak için dosya alabilirsiniz . veya kalp uçuş düzeni veya ganimet anahtarıda seçenekler arasında . ek olarak aegisin vuruşu goliye göre düşüktür(yaklaşık 750 azalma olur x1 ile) , lakin fazla düşman baskını olan bir serverda değilseniz goliye göre daha rahat kasılabilirsiniz(kalkan,enerji tamiri yaparak)

8. RaViper

RaViper User

Şöyle düşünüyorum arkadaşlar elimdeki uriyle kalp ve elmas uçuş düzeni alacağım aynı zamanda spearheadle palaya ağırlık verip gg yapacağım kapıdan gelen uriyle ve droit uçuş düzeni aldıktan sonra kalan uriyle argeyi 24 e tamamlayacağım sizce nasıl olur ?

9. takemyhard

takemyhard User

aegs al ...pişman olmazsın...

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Uridimu aegis yatırmayınız. Crediler hiçbir işe yaramadığı zaman aegise verdiğiniz uridiuma üzülürsünüz. Kalp uçuş düzeni alın derim ancak elmas için erken. Sperheadda tüm serverlarda neredeyse ucuza gitmektedir. Pala toplayıp zetaya basmanızı öneririm. Ordan biriken anahtarları zeus gününde açabilir, apis, zeus ve lf4 çıakrtarak kar sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde zeta 50 günlük dsyasıda vermektedir argelerinizi bu şekilde tamamlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

11. RaViper

RaViper User

Teşekkürler modum başka fikri olan arkadaşlarımızda yazabilir mi ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.