konuyu kime iletin

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve paneterrrrr tarafından 12 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. haritalar botcu tutcu dolu konuyu kime iletin konuyu kapatiyorsun hemen oyunla ilgilenen mi varda ilettin

adam 4 botcu ya 4 tane tutucuya bann atmaya korkuyor sene 2013 sene olmus 2024 hala iletik diyorsunuz ileteceginiz yer uzayin kac isik yili uzaklikda iletik diyorsun

bu kadar rezil bir oyun gormedim ben ya 5 tl vip cek 5 tl indirim istedigini yap

POSEİDON bunu beğendi.
  2. hoppa15

hoppa15 User

artik 5 tl degiller. tr ekibinin ban yetkisi yok. hiçbir ülke takiminin ban yetkisi yok. onlarda biz gibi oyuncu sadece oyun düzenine katki sagliyorlar. bunun çözümü bariz: unitye gecmek. fakat oyunun zorlugu malesef botlara göre evrildi. ve oyuncularin büyük kismi malesef bot. unitu çözümünü tercih etmek, ticari olarak mantikli olmaz. bu oyunun olma sebebi adalet dagitmak dehil, maddi gelir elde etmek . elbette diger cogu oyun gibi daha insani sosyal, zevkli bir oyun olsaydi keske. yzden(botlardan) uzak. ama en başında ipin ucu kacmis. simdi isin içinden çıkamazlar

3. oben

oben User

ozaman neden burada boşuna sayfa ve mürekkep bitiriyonki madem iletilmediğin ilgilenilmediğini düşünüyorsun kendi kendine söylen dur evde.

4. adamlar öyle benimsemişki oyunu bir bot kullanıcısının en az 3-4 oyun hesabı var biri kapansa diğer hesabına geçecek botlar kendini çok geliştirmiş yada yönetim botları banlayacak bilgi beceriye sahip değil.

Dontforgetme bunu beğendi.
  5. NOELBABA

NOELBABA User

mesele bot degil artık en buyuk sorun tutucu ve tren kullanımı şuan oyundakı en buyuk sorun bu

6. Unity e geçmeden illegal sorunu bitmez. Pek anlamam ama galiba ne kadar çok online oyuncu olursa şirket o kadar çok para kazanıyor diye düşünüyorum. Bu sebeple oyuncuların gazını almak için ara sıra ``bazı`` oyunculara göstermelik ban atılıyor. Yani illegal kullanımı şu an ki sistemde şirketin işine geliyor gibi. Öyle ki çıkan yenilikler ve bunlara istenen itemleri toplamak için günlük en az 8-10 saat aktif olmak lazım ki bunu ancak çoluk çocuk veya işsiz güçsüz vaktini ekran başında geçirenler sağlayabilir. Buradan da ``kendimce`` haklıyım gibi. He bir de bot kullanıpta bunu açık açık dile getiremeyenlerin ``sorun bot değil tutucu tren vs.`` diye geçiştirenlere de hastayım :D:D Çekinmeyin be kardeşim nasılsa size bir şey yapmıyorlar, aksine sizin 7/24 açık olmanız şirketin işine geliyor.

Dontforgetme bunu beğendi.