kople oyuna GİREMİYORUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dehvah tarafından 7 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dehvah

dehvah User

ismimi yazıyorum şifremi yazıyorum ve oyuna girmiyor herhangibir hatata vermiyor forumda araştırdım benim çara başkaları girdiği için(kuzen girmişti) böyle oluyormuş yani çar kitlenmiş çözümü ise şifreyi değişmekmiş ama oyuna girmeden nasıl şifreyi değişebilirimki ıd hatırlamıyorum garip bi olay

acil yardımlarınızı bekliyorum

2. Drowhake

Drowhake User

http://tr.darkorbit.com/

Sitesinden sağ üst köşede giriş yerinin altında 'Şifreni mi unuttun ?' seçeneği var buna tıklıyorsun.Ardından nickini istiyor ve oraya resimdekini yazmanı istiyor.İstenenleri yap.Kayıtlı e-postaya bir mail gelecek onu aç mesajdaki linke tıkla ve oraya yeni şifrenizi yazın.

Sorun hala varsa yada nickinizi unuttuysanız supporta bildirim atın ilgileneceklerdir.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Başka biryerden hesabınız kilitlenme gibi bir durum oluşmaz.Lütfen nickinizle supporta başvurun hesabınızı incelesinler.İyi forumlar.

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.