korku tüneli 2 kişi girme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 25 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba

facede bi fotoğraf gördüm korku tüneline 2 kişi girmişlelr girele biliyor mu ilk önce şhop die düşündüm de böyle şhop olmuyor gemi gemi üstünde siyahlık olurdu yanlış mıyım ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2015
  2. Merhaba ,

Resim pek orjinal gibi durmuyor. Diminisher ve NPC'ler 3D ama Hazerfan 2D olarak gözüküyor. Şimdi görüntü Hezarfen tasarımı olan tarafından çekilmiş ve 2D olarak oynuyor. O zaman diğer gemi ve npc'lerde 2D olması lazım.

İçiniz rahat edecekse resimle birlikte durumu support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. modum orda hezarfen 3d iyi bakarsanız görebilirsiniz ama orjinal olmadığı konusunda haklısınız :)

tabutçu99 bunu beğendi.
  4. modum başta öyle düşündümde hazerfenin motorlara bakın 2 de öyle durmuyor

tabutçu99 bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

Yaklaşarak baktım ama gözler iyi seçmiyor :D net göremiyorum. :) İyi bir foto montaj işi olabilir.

Bu resimi sosyal medya ( Facebook v.b. ) üzerinden bulduysanız sonradan ekleme yapılmış olabilir.

İyi forumlar.

6. WolfWar

WolfWar User

Vay be çok ilginç :D

7. facebooktn abuldum da arkadaş ısrara ediyor 2 kişi giridk die

8. Merhaba ,

Dediğim gibi inceleyebildiğim kadar dikkatli incelemeye çalıştım ve pek gerçek gibi gelmedi. Ayrıca sanırım 8. bölümde ve gelen UberKristallonlar o mesafeden daha fazla vurması lazım. :)

Dediğim gibi eğerseniz support'a bildirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

WolfWar ve InBrawnS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.