korku tüneli iblis kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...VENÜSLÜ... tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk harita hariç, her biri 1 yeni uçuş tasarımları içeren bir iblis kutusu bulacaksınız. Son haritadaki kutu ise mükemmel görünümlü özel bir İblis diroit dizaynı içerecektir.

demişşiniz.2.haritayıbitirdim ama iblis kutusu çıkmadı hiç bir yerde.oyunda hatamı var.yoksa benmi bulamıyorum.bilen varmı bu iblis kutusunun yerini...

2. demonu kesince cıkıyor kardeşim

3. evet ilk dalgada gelen droiti kesince içinden düşüyor farkettim.bizi bilgilendirmeyen ayrıca bu kadar zor bir kapıyı layık gören modlara da teşekkürler..32 lf4 10 irisli venom h
    gemiyle bile bu kadar zor yapılıyorsa.flaxlı 8 irisli ezik gemiler nasıl yapacak bakalım bu kapıyı....

4. bitirebildin mi?

5. eray

eray User

ödülü ne peki?Ben sıkıldım çıktım eğer güzel birşeyse deneyelim

6. R0MJKE

R0MJKE User

o gemiyle yapamıyorsan senin hatan. ben sadece kamikaze ile 8iris 31lf3lü gemide RAHAT RAHAT yapıyorum sadece kamikaze atarak.
    "uber kristallonları ne kadar rahat yaptıgımı sorma :p :D " ama yapıyorum

7. koçum benim bizde yapıyoruz sen rahat ol.ama 4-5 saat gidiyor bu kapıya.insana sıkıntı veriyor.biraz daha az yaratık koysalarda güçsüz gemilerde bu kapıdaki hediyelerden faydalansalar..pet kapısı gibi çabuk bitse.üç beş dalga olsa fenamı..

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  8. Uber kristallonlar ( 60. dalga ) normal kristallonlardan %25 daha az Can, Kalkan, TP, ŞP, Credi ve Uridium. Korkmayın :)

9. R0MJKE

R0MJKE User

koçum benim sen rahat olmamışsınki mızmızlanıyorsun. Ben bu gemi ile mızmızlanmadan yapıyorum elitte harcamadan. koçum benim.
    mayın tarlası oyununu oyna zorluk seviyesi tam senliktir.

10. ben size bir kolaylık öğreteyim isterseniz.sanrım arkadaşta böyle yapmış.uberlere vs.citadelle girerseniz daha iyi olur.citadele 40 kalkan koyun.daha rahat kami atarsanız.ve halka düzenini kullanın.devamlı kami kullabnarak bitirebilirsiniz.%25 kalkan da alabilirsiniz.

R0MJKE bunu beğendi.
  11. sen minik geminle yarın sabaha anca bitirirsin artık..ayrıca traji komik cevaplar yazarak burda polemik başlatmaya çalışma..

12. kapi bitti ve birsey vermedi sadece gorev odulu okadar ;)

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Her bölümün başında bir Demon Droit gelmektedir.

Onu keserseniz bir kutu düşürecektir. Kutudan Herhangi bir Droit Tasarımı çıkmaktadır

Gerekli cevaplar verildiğine göre kilitlenmesi uygundur

Etkinlik ile ilgili görüşlerinizi ; Cadılar Bayramı 2015 (Balkabağı Festivali) Hakkında Tartışma konusuna yazınız

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.