Korkulu Parmaklar

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 21 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tüm forum forum kullanıcılarına selam olsun.

Bir hata sonucu, forumda adminlere hakaretler yağdıran bir oyuncu yüzünden (aynı ip gözüküyoruz bu kişiyle) ben de ban yemiştim. Üstelik forum değil direkt olarak hesabım 30 gün ban yedi. 4 5 saat içerisinde hallettim. Üstelik saat gece 12 ila gece 4 arasında attığım 4 maile de kısa sürede dönüş yapıldı. Support ekibi hemen yardımcı oldu. Sağolsunlar.

Uzun lafın kısası şu ki artık foruma vakit ayırmama kararı aldım. Böyle hatalar yüzünden ileride perma ban bile yiyebilirim ve support ekibi yardımcı olmayabilir. Oyun içi chat kısmında da ufak şeylere 100 yıllık ban atılabiliyor. Kim vurduya gidebiliriz.

Bir kullanıcı şöyle yazmış:
    Korkmaya başladım gerçekten..

Kendinize çok iyi bakın. Bu gecelik uykumu da bu oyuna feda ettim canı sağolsun diyelim. Seviyoruz bu oyunu :)

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  2. memat155

memat155 User

Gerçekler öyle dostum, ben de oyun içi chatte ban yedim. Hani uzun süre okuyodum tamam mı bi dedim hani bişiler yazim ve sonra ne oldu dersin: "Sistem tarafından yasaklandın!"

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  3. Vay be olaya bak

4. do eskiden çok güzel bir ülkeydi, herkes eğleniyor ve arkadaşlık, dostluk çatısı altında toplanılıyordu. Sonra bir gece karanlık güçler belirdi ve artık bir korku imparatorluğu kuruluyordu..

5. Luminous

Luminous Guest

Support ekibimiz bu gibi durumlar için var, bildiriminiz için teşekkür eder, hata sonucu banlanmanızdan dolayı şahsen ekip adına özürlerimi sunarım.

Banlar birden fazla yöneticinin kontrolünden geçiyor ama insan hataları elbet olabiliyor. Lütfen karşılaştığınız ve haksız olduğunu düşündüğünüz banlarla ilgili support ekibimize başvurmaktan çekinmeyin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Haziran 2020
  6. .Master.

.Master. User

Bu durum can sıkıcı ayriyetten aynı evde 2 kardes oynuyosa bu durum ne olcak sırf bunun yuzunden konumun oylari sifirlandi bu durumun duzelmesini bekliyorum.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz durum farklı hesaplardan aynı konuya destek verilmesi durumunda aynı IP adresinde gözükeceği için ban işleminin gerçekleştirilmesi normaldir. Bu sebepten ötürü aynı konuya aynı IP adresi üzerinde bulunan oyuncularımızın destek vermemesi gerekmektedir.

İyi Forumlar.

8. ip sorununa yakalanmamak için sadece mobil veri ile foruma giriş yapmak lazım. Kim vurduya gitmemek için.

***BOYKA***47** ve OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

@Luminous Moderatörümüzün belirttiği gibi bazen IP kesişmeleri çok nadir de olsa olabiliyor. Özellikle insan hata payının da olabilceğini lütfen unutmayınız. Bu tip durumlarda Support Takımımız ile iletişime geçiniz. Gerekli işlemler ancak bu şekilde gerçekleşebilir.

İyi Forumlar.

«®βŁДÐΞ•53» ve Luminous bunu beğendi.
  10. Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Sorunla karşılaşır karşılaşmaz support ekibine durumu bildirdim ve hemen yardımcı oldular. Aynı ipden arkadaşım da gemisine girdiği için onun da gemi banlanmıştı. O da supporta yazdı ve artık 2 gemi de banlı değil :)

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Konunuza gereken cevabı alındığını düşünüyorsanız konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

12. Hadi gözün aydın. :)

13. Kilitleyebilirsiniz. İyi forumlar.

14. memat155

memat155 User

Geçmiş olsun :)

15. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.