Destek Korsan Anahtarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve andermo83 tarafından 30 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. andermo83

andermo83 User

Birikimi Anahtara Yatırmak İstiyorum Ve Bütcede 1.200 - 1.500 anahtar Almaya İzin Veriyor,
    Zeus 5 Parça ve 6 LF4 Mevcut Tamamen Şans Fakat Tahmini Artışlar Söylermisiniz Kutu Konusunda Deneyimli Arkadaşlar 1.300 kutu sonucu 5 parca olan zeus kaç parca olur ve 6 olan lf4 kaç olur?
    şimdiden herkese cok tşk ederim

2. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

35 - 40 Parça zeus olur :) çünkü ben 100 anahtarda bile 5 tane çıkardığımı hatırlıyorum eskiden hatta tamamlanabilirde..
    LF-4 ise 15 tane olur :)

3. garantisi olmasada 1500 civarı anahtara zeusu tamamlarsın yada son bir kaç parçası kalır uriyle alırsın
    LF4 içinse 15-20 tane cıkarıssın gibime geliyo

4. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

Eğer şansınız varsa rahatlıkla Zeus dirodini tamamlayabilirsiniz ve 10 tane LF4 de bulabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Merhabalar;

Sizin de dediğiniz gibi bu tamamen şansa bağlıdır.Ortalama 100 kutuda 1 lf4 bulabilirsiniz yani toplamda 10-15 tane lf4.Zeus droidine gelince arkadaşlarında dediği gibi tamamlayamasanız bile az bi uridium karşılığı zeusunuzuda alabilirsiniz diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

6. andermo83

andermo83 User

Peki Söyle Bişi Söylim Cvplar İçin Çok Sağolun
    ekipman 9 iris 16 kalkanlar 15 adet 14lvl roket 16 arge 29 havoc 1 ucus düzeni ve pet full durumda sizce o bütceyi zeta mı yapayım yoksa hem zeus hemde lf4 için ahanhtar mı daha makul olur uri miktarı 1.3m max 10 kapı yapılır havoc fullemez yani ama yinede siz yardımcı olursanız sevinirim düşüncenizle

7. Merhabalar,

İndirim paketiniz varmı onu sorayım öncelikle bende?

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2015
  8. andermo83

andermo83 User

evet o mevcut vip de mevcut ikiside var %30

9. Merhabalar,

O zaman sizin seçim yapmanız gerekiyor havoc da bir ihtiyaç lf4 ve zeus da bir ihtiyaç bana kalırsa lf4 Zeus daha makul.

İyi Forumlar

10. andermo83

andermo83 User

Dğilmi modum bende öyle düşündüm hani anahtar zaten uri ile alıncak ve zeus gercek bir ihtiyaç fakat havoc zeta her zaman yapılabilir kanımca acelesi yok gibi ama zeus ve lf4 ihtiyacı havocdan daha önemli gibi :S

11. Merhabalar;

Benim tavsiye ve önerim bu arkadaşlarınkini de dinlemek istersiniz belki :)

İyi forumlar.

andermo83 bunu beğendi.
  12. andermo83

andermo83 User

tşk ederim düşünceniz için baskaarkadasların da fikrini aldıktan sonra kararlastırırım artık :D hayırlı forumlar

13. Şans işi bi bakarsın tam parça çıkar bi kutudan apsis bitti yani Darkorbit=Şans :);)

14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Bana kalırsada kutu açmalısınız. Zeusu tamamlayabilirsiniz dedikleri gibi 10-15 tane lf4 de gelebilir ve onun yanı sıra yetenek tasarımıda gelebilir.Şansınızı denemelisiniz yani :)

Keyifli Forumlar

15. andermo83

andermo83 User

walla tasarım ihtiyacım yok gibi cünkü vega kullanıyorum ve seviyoprum vur kaç can doldur işe yarıyor benim stratejiye göre goliden daha cok kullanıyorum lazım olan ekipman da zaten zeus ve totalde 20 lf4 olmak cünkü hız konfisinde 10 kalkan diroite kalanı lazer yapacagım hepsi lf4 olsa güzel olur :) kaçarkende sağlam vurabilmek için agır konfi full dmg değilde kaçarken bari full dmg vurmak :D birde size bişi daha sorucam arge 29 roket ve kalın a ayarlı sizce gelecek ilk iki argeyi ayarcı 3\5 i 5\5 mi yapayım yoksa yanıltma I i 0\2 den 2\2 mi yapayım?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.