Korsan Ganimeti Şansları Arttırılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dεχтεя tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce ganimette şanslar düzenlenmeli mi?

1. Evet!

89,1%
  2. Geliştirilmeli (Neden belirtin)

2,2%
  3. Hayır! (Neden belirtin)

8,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Harcadığın vakte
    Nasıl şansmış bu ? zeus gününde 400 den fazla kututda 0 lf-4 bende en az 2-3 tane çıkar diye düşünmüştüm ama işler böyle yürümüyo modum zaten zeusuda apiside aldık artık gerçi zeusu almama 2 gün falan var bir önceki boşuna geçen lf-4 günü sayesinde :)

2. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Merhaba

Arkadaşlar bir oyuncu olarak bende aynı şeyleri yaşıyorum maalesef bu konuda yapılabilecek birşey yok ama gelen şikayetler doğrultusunda bizlerde gerekli iletimlerde bulunuyoruz umarız kısa zamanda içerik artırılır ve çoğu kişide bu sıkıntıdan birazcık kurtulabilir.

skayra1 bunu beğendi.
  3. Bence en mantıklısı ilerleyen kutularda lf-4 çıkmazsa katsayısı artırılsın lf-4 çıkma ihtimalinin yoksa ihtimal artırma flan boş iş kutulara benzerini yapmıştınıız zaten,korsan kutularına böyle bir değişiklik hiçde zor olmaz :)

4. dalgamı geciyosun 1 yıl once her actım carda ya 2 apis garanti apis cıkkmasa tasarım tasarım cıkmasa arada sırada lf3 lf4 bo2 benım 10 adet carım var 7 tanesine sunlar cıktı 1. venom 2. solace 3. 2 apis 4. 2 apis 5. 1 apis 6. 1 lf4 7. 2 lf3 1 bo2 arada da moduller cıkıyo hepsinide tasarım cıkar diye actım sukur 10/2 geriside guzel tabiki 2 ayda cıktı bunlar sımdı 1 yıl cıkmıyo tabi foruma baktım sole 4 5 gun once & sanslar azaltılmış bunu gormeyince oyunda hata var sandım baktım sans azaltılmıs

5. O zaman zorun ne kardeşim ? anlamıyomusun kutudan lf-4 çıkmazsa ilerleyen kutularda lf-4 çıkma ihtimalinin katsayısı artırılsın asıl sen mi dalga geçiyosun ? napayım ben sana çıkanları ne alaka yazıyosunki bunları bana ve içeriklerin azaltıldığı linki verirsen sana inanırım

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar lütfen tartışmanızı forum kuralları çerçevesinde yapınız.Aksi takdirde konu amacı dışına çıktığı için kilitlenecektir.

İyi forumlar

7. Modum peki şansların düşürüldüğü linki atarmısınız gerçektende 2 sene önce açtığım kutularda harika şeyler çıkıyodu çok azı çöptü merak ettim böyle bir şey varsa link lütfen

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hayır böyle bir şans azaltılması mevcut değildir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.