Korsan gemiler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 17 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ben bugün 12 level oldum.Gidip şu korsan haritalarını ve palayı keşfedeyim dedim.Gemim vega 10 lf3 6 bo2 9 elit hız var.5-1 ve 5-2 deki korsan yaratıklar hız konfisinde bile bana yetişiyordu.Besleme de yapmıştım.Ayrıca 5-1de birçok mayın denk geldi ve korsan gemiler beni patlattı.
    1-O mayınlar hep orada duruyorlar mı?
    2-Korsan gemilerin bana yetişmesi normal mi yoksa internet hızı ile alakalı bir durum mu?
    3-Bu palayı toplarken kamufle almalı mıyım?
    4-Enerjileri dönüştürmek için 4-4 e atlayıp tekrar 4-5 den korsan haritalarına girmem mi gerekiyor?

Son düzenlenen: 17 Ekim 2014
  2. zorask

zorask User

1 evet o yüzden 5-1 de mecburen labirentin içinden gecmen lazım. ortada sisli alan var o alandan kamufle geçemezsin.
    2 evet, özellikle interseptor her türlü yetişir .
    3 sisli alanda kamufe olmazsın ama kamufule olup kenarda durup pete pala toplatırsan ayrı.
    4 evet. ama 2 cı bir hangarın varsa 2 cı hangardaki gemıni 5-2 park edip pala topladıkdan sonra normal cıkış yapıp hangar değiştirerek direk 5-2 gecebilirsin.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Cevap için teşekkür ederim...

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.