Korsan Haritaları 5-3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DraydiBoy tarafından 6 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Haklımıyım

1. Evet

88,9%
  2. Hayır

11,1%
  3. Belki Biraz

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DraydiBoy

DraydiBoy User

Merhaba arkadaşlar forumda biraz inceleme sonrası her 10 konudan 3 ( Nerdeyse ) korsan haritasıyla ilgili(5-3) forum Adminleri hepinize sesleniyorum siz bize yardımcı olmuyorsunuz sadece kendiniz okuyup altına güzel bir düşünce yetkili kişilere bildireceğiz diyorsunuz eyer bize yani tüm Darkorbit oynayan arkadaşların hayallerini suya düşürüyorsunuz

Okuduğum bir kaç konu 5-3 haritasına tam uygun bir şekilde uyucagını bir kaç eksiği olsada o konuların yetkili kişilere kesinlikle bildirilmesi gerektiğini düşünüyorum

(belkide bu yazdıklarım birkaç kisiye ters gelebilir adminler beni banlayabilir ama ben bur da sonuna kadar haklı olduğumu dusunuyorum)

Teşekkür Ederim.

[-ASLANBEY-] ve 08_AzRaİl_08 bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Tabii ki bu sizin yada sizlerin kişisel düşünceniz. Konuların iletilip iletilmediği konusunda net bilginiz yok. Ayrıca bizlerin de illa kesin bir kanıt sunma zorunluluğumuz yok. Çünkü iletilen her konu olmuyor maalesef. En basiti eski forumda bir çok kere ilettiğimiz hatta yeni forumda da olan ve yine ilettiğimiz bir kaç konu hala olmadı.

İyi forumlar.

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Genede Teşekkür Ederim

4. 5-3 savaş haritası ve öyle kalmalı

5. senin gibi avcılar için orsı kapı yapmak için

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
  6. kapı yapmak için o kdar eziyet çekilmez 1 saatte grup kapısında daha iyi kasıyorum ordan kastıgımla kapı kapıdan sonraki ilk duragım palladium :D

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

Konuyu hortlatıp kilitlenmesini istiyorum gerekirse silinsin :D bu ne ya haha ne kafayla yazmışım acaba :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.