Korsan haritaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Jackdaw tarafından 17 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jackdaw

Jackdaw User

Modlar, chat'e yazıyorum hiç kimse cevap vermiyor, ben anahtar yapmak istiyorum sadece aurus eksik, bu korsan haritaları neden kapalı biz nasıl kasacağız bu parçaları Allah için adam akıllı yanıt veren yok mu?

2. takemyhard

takemyhard User

sen yine supporta ticket aaç :) burdkiler sadece peçete , kolnya falan dağıtıyolar :( ne işe yaradıkları yada ne akla hizmet ettiklerini anlayan yok şimdiye kadar :???

POSEİDON bunu beğendi.
  3. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Korsan haritaları ile ilgili genel bir sıkıntı mevcut sorun ilgili yerlere iletildi, üzerinde çalışılıyor en kısa sürede düzelecektir.

İyi oyunlar.

4.  
  5. En kısa süre ne kadar ? Allahtan gemiyi 5-2 bırakmışım kesecek adam yok 5 gündür görev yapamıyok

6. Jackdaw

Jackdaw User

3 haftadır giriş yapılamıyor ne güzel sorunu en kısa sürede çözüyor bu yönetim.

hocam haritaya gemi bırakmak zorunda mı insanlar? Yani ben bırakmadım.

7. yanlış anladınız yani öyle yapıldıgında girilebilir idi aklınızda bulunsun o kadar yol uçarak gitmessiniz hem diye dedim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.