Korsan Haritaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 5 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikir gerçekleşsinmi?

1. Gerçekleşsin

40,0%
  2. Geliştirilmeli

30,0%
  3. Gerçekleşmesin

30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba;

Korsan haritalarında (5-1, 5-2, 5-3) şirketler görününce millet yaratık kesmek yerine birbirini kesiyor. Bunun düzelmesi için, korsan haritalarına girildiğinde herkezin ismi beyaz çıksa ve şirket görünmese nasıl olur?

2. gereksiz birşey bence başka fikirler daha mantıklı olur örneğin 3 kısıma ayrılsa her kısımda ayrı bir şirket olsa ve başka şirketler başka kısımlara giremese daha iyi olur

3. tamamda korsanların haritası sonuçta ortak harita

4. Merhaba ,

İmza kısmındaki resim yükseklik olarak imza kurallarına uygun değildir. En kısa zamanda genişlik 500 ve yükseklik 200 piksel'i aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

İyi forumlar.

5. modum kusura bakmayın aklımda 500 e 250 olarak kalmış şimdi siliyorum

6. KorGeneraL

KorGeneraL User

Bu sayede elit olan gemiler diger elit olma aşamasındaki gemileri kesip onların gelişmesini engelleyememiş olurlar. Bence güzel fikir.

Son düzenlenen: 31 Ocak 2014
  7. Merhaba ,

Sizin imzanız'da genişlik olarak uymuyor. En kısa zamanda genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 piksel'i aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

İyi forumlar.

8. KorGeneraL

KorGeneraL User

Teşekkürler, gerekli düzenlemeyi yaptım.

Son düzenlenen: 31 Ocak 2014
  9. Katılıyorum. Zaten o paladium bölgesi şereften yoksun bir bölge

10. ßencede pvp Haritaları dururken ortak haritada düşman şirket kesiyor bence ya Ayrılmalı yada Ateş yasak olsun kesende - şeref yesin

11. anakin5555

anakin5555 User

Fikrin güzel ama beyaz olduğu halde şirketine bakamazlar mı? Keserler. Yani geliştirmessen oyum -1

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.