Korsan kuruları hakkında lütfen acil yardım....

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eskioyuncu2010 tarafından 7 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar sıfır korsan sandığı anahtarım olmasına rağmen sürekli korsan sandığı açıyorum oyunla ilgili bir sorunmu var yoksa ben oyun ayarlarında oynamamı yaptım eksi uri olmasın ....

2. sandık açtığında uri eksiliyormu? eksilmiyorsa konuyu kapat :D bir zamanlar bende vıp almamama ragmen 2 ay vıplı takılmıştım oyuna daha yeni başlamıştım o zamanlar vıp filan bilmiyordum. ögrendiğimde supportta başvurmuştum. gerekeni yapışlardı eğer sendede uri gitmiyorsa supportta başvurabilirsin konu hakkında

3. Ya bu nedir böyle 16000 uri vardı 13000 kaldı ama 25 tane korsan sandığı açtım ya eksiye düşma olurmu acaba ekranda 0 gösteriyor sandık sayısını açacak anahtar yok diyor ama 5 saniye sayıp açıyor ben bu işi anlayamadım...

4. Merhaba ,

Ayarlar > Gameplay kısmında " Yeşil ganimet anahtarlarını otomatikman satın al " seçeneği aktiftir. Oradaki işareti kaldırıp " Sabitle " kısmına basın.

İyi forumlar.

5. evet orayı çeltikledim ama mevcut urimden fazla sandık açtım sandık açmayı durdurdum sorun çıkmasın yarın devam edecem . iyi geceler.

6. Merhaba ,

Gösterdiğim kısımdaki kutuda işaret varsa kaldırmanız gerekiyor. İşaret yoksa işaretleme yapmanıza gerek yok. Çentiği yani tik işaretini kaldırmanız yeterli olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.