Öneri korsan kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Life tarafından 22 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Life

Life User

Sa beyler ben burda belkide isinize yariycak bir bilgi paylasmak istedidim.

İlk once actim maplar eic 'nin devo mapi ve vru 'nun sibelon mapi ve mmo'nun loridika mapi 1-2 kusura bakmayin simdi hatirlayamadim.

50 anahtardan

2 tasarim
    Eic , Vru
    4 lf4 mmo
    3 lf3 Mmo
    2 bo2 Mmo
    1 hiz elit Mmo
    10 modul karisik x5 x6 x7 maplar
    8 apis mmo nun pvp haritalari
    1 zeus Mmo 1.3

Puf Noktası:
    Her mapta 2 kutu acin butun maplari dolasin ve saat aksam 1 , 2 , 3 gibi toplayin olmasa 6 ,7 gibi oyuna rest atildikdan sonra toplayin ve herzaman ( Istasyon 'nun yakininda toplayin) Eger ki lf4 , tasarim vs. Cikarsa sakin acmayin birdaha resti bekleyin ve lf4 gununde apis gununde acmaya calisin. Sakin zeus gununde sakin acmayin zeus apis harici pek bisi cikmiyor.
    Ve unutmadan pho droid olmadan toplarsaniz % orani artiyor.

Evet arkadaslar gozlemledigim bilgiler bunlar. Yardim etiysem ne mutlu bana :)

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Ganimet kutu içeriklere göre değişmektedir. Bu konuda üyelerin yorumlarını göreceğiniz konu mevcuttur. Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.