KORSAN kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve webce tarafından 20 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. webce

webce User

şu yeşil kutulardann modüllerin kaldırılması daha mantıklı değilmi o kadar para verip aldıgımız anahtarlarla actıgımız korsan kutularından modül cıkmasından bıkdım artık

2. .)) evet bende 50 lik konfile yada birsey ciksin diye hep modul yada kalkan b02 verio .D

ama kalkmaz

3. webce

webce User

iyide kalkması gerekmezmi 1500 uri verip anahtar alıyorsun ve ıcınden modül cıkıyor bo2 hani yan gemiye yarar belkide modül ne alaka::) sayın adminler isteğimizi iletin supporta sırf bu modul yuzunden korsan anahtarı acmayı istemıyorum

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu dediğinize bakılırsa o zaman x2 de çıkmasın 1saatlikte destek çıkmasın :) Sadece LF4 apis zeus için mi açılsın ? Bu mantıkla oyunda bişiler yürümez. Modül benim işime yarıyor, verdiği x2 modülden daha değersiz bence :) O yüzden bilemiyorum, kararsızım. Konunuzun gördüğü desteğe göre yetkililere bildirilir.

Keyifli Forumlar

5. webce

webce User

modül klan baskanı kullanabiliyor sayın admin x2 daha cok makbule gecıyor modülden en azından işimize yarıyor :)

6. mödulde işe yarayo istasyon kuruyozu lazım oluyo 3 haritaya aynı anda istasyon kursan :)

7. VΛLVE™

VΛLVE™ User

git düşman haritasına kur modül bana hiç çıkmadı

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.