Öneri Korsan Kutularının İçerikleri Genişletilsin !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu?

1. Olsun

78,3%
  2. Olmasın

21,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DraydiBoy

DraydiBoy User

Benim verdiğim cevabı tekrar niye yazdın ? kardeş bi git ya

2. Aynısını yazmadım bende farkındayım eleştiriye açık olduğunu dedim.

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

uzatmana gerek yok ?

4. Ben uzatmıyorum. Kısaltıyorum :D

Şaka şaka :D

5. Güzel fikir geliştirilebilir ama böyle şeyler şans işi bence olduğu gibi kalsın sadece droplar biraz daha arttırılabilir.Mesela lf3 kalkan ve hız çıkan kutulara ilaveten lf4 te çıkabilir hepsi aynı anda mesela aynı kutudan 2 lf4 çıkabilir veya 3 hız 2 kalkan 3 lf3 gibi yada 1500 xnomit :))

6. GREED

GREED User

Evet olmalı ama bence bi tek cerrah abartı olur o mavi veya kırmızılara getirilse daha iyi olur onjn dışında güzel +1

7. Aliens

Aliens User

CERRAH kesinlikle olmamalı! 182 TL ile alanlara haksızlık. Ve cerrahın özel tasarım olduğu için çıkması saçma olur. Satürn ve conteur gibi... Ama geri kalan herşey gayet güzel. Oyum olumlu. Ama rica etsem lütfen Cerrah'ı olasılıklar arasından silebilir midin?

8. aries123

aries123 User

Cok abartılı ve dengesiz olmus -1
    Gucsuze boş seyler cıksın gucluye %5 daha fazla ihtimalle lf4 apisti suydu buydu adaletsiz.

9. anakin5555

anakin5555 User

Kesinlikle olmalï ama bnce tasarïm sansi da artirilmali :)

10. xxl-vega

xxl-vega User

Kesinlikle evet. Ayrıca kutu içinden çıkan lazer mermisi sayısı hiç yeterli değil. 2 sıkıyorsun bitiyor. Bari 2000-4000 arası çıksa :)

11. Konu silinsin

12. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu kilit.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.