korsan kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dadadanista** tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugun 300 kutu actim 1 50lik kamufle ͺ6 lf3ͺ 7 bo2ͺ sentinel ͺ 285 tanede lf10 cikti.
    normal gunlerde kutularda hicmi lf4 olmaz bu nedir ya :||
    sitemliyim :|| ekipmanimdaki lf3 sayisini hesaplamak pi sayisinin asil degerini bulmak gibi bisey..

2. LF4 için zeus günlerinde anahtar kullanmanı tavsiye ederim bana 41de 2 çıkmıştı. Normal günde hiç kutu açmamadım ama adı üstünde normal gün özel bir şey verecek değil :)

3. Merhaba ,

Yazdıklarınıza göre en iyisi Sentinel sonra kamuflaj CPU ama LF-3 ve B0-2 durumunuzu bilmiyorum ihtiyaç varsa onlarda iyidir. Fakat 285 tane LF10 ne onu anlayamadım.

Şimdi kendi deneyimlerime göre ortalama 100-150 anahatar'da genelde 1 LF-4 çıkabiliyor. Ama kesinliği yok yani kendime göre yazdım.

İyi forumlar.

4. normal gunde 2 de 2 lf4 cikardim ona bakarsan 5-2de bunlarida 5-2 de actim bisey cikmadi mufredatimi degistirdiler acaba kutulardan lf3 cikti sevenen var halime sukretmem gerek galiba. lf10u sakasina yazdim bos yani valla sentinelde bosa yani olan kredime oldu ins baskasi basar haftalik ihaledede bendeydide lf3 bo2 durumum 7 goli hangarini dolduracak kadar cok var.

5. Merhaba ,

Artık şans yada şansızlık demekten başka yapabileceğim bir şey yok maalesef. :) Açık arttırmada başkası sizi geçsin diyeyim. :D

İyi forumlar.

6. chatte bangir bangir bagirdim sesimi duyan yok bitimine kadar bizim tsden bi abi varmis kredi ayarlarsa o basacak ins. bide garanti olsun diye max rakamin ustunde bastim 1 tye gidiyo tum tasarimlar 1t750m bastim alin teri var alin teri :(

7. Ben normal günde 20 kutu açtım 2 lf 4 1 apis parçası geldi ama tasarım istiyorum tavsiye edeceğin bir harita varmı yani burda açarsan şansın daha yüksek gibisinden ?

8. bana ne ciktiysa 5-2 de cikti nerde cikar bilemem o sans isi.

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Tamamen şans 25 kutuda 2 lf4, 25 kutuda 1 lf4, 100 kutuda 3 lf4 çıkarttığım ama 57 kutuda hiç lf4 bulamadığım oldu.

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sandıklardan LF 4 bulma tamamen şans işidir.Bazen 1 tane anahtar ile açtığınız sandıktan LF 4 çıkabiliyor.

LF 4 bulmak için Epsilon veya Kappa kapısına ağırlık vermenizi tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

11. DeadMauz

DeadMauz User

bende oaln bi tasarıma basınca
    Bu tasarıma zaten sahipsin.
    diyor belki paran geri gelir bilemem

12. 900 kutu 2 lf4. kolay gelsin

dadadanista** bunu beğendi.
  13. biliyorumda ondan daha once bastigim icin otomatik gelmedi gerek kalmadi zaten bizim bi abi basti sizce hangi tasarim spectrum haric solace konusuda aegis var gerek yok venommu diminishermi ikiside %5 hasar veriyo venom 480k hasar veriyo yetenek boyunca diminsherin yetenegi tam anlayamadim dusman kesmede hangisi daha iyi olur??

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Baskınlara gidecekseniz Spectrum iyi olur.

Venom mu dimisher mi deseniz,Venomu tavsiye ederim.

Tasarımlar hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

15. sagolun konu kilitlenebilir

16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sizde sağolun.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.