korsan kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAGRO tarafından 9 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CAGRO

CAGRO User

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ; yarın 450 tane yeşil ganimet anahtarımı cyborg için eksik olan malzemeler için ( hardware'ler ) kullanacağım. Sormak istediğim şey, bu hardware'lerin kutulardan çıkma olasılıkları zeus gününde filan artıyor mu yoksa normal günlerde her zaman çıkma oranları aynımı ? ikinci olarak bu hardware'ler için kutuları açmamı önerdiğiniz bir harita var mı ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Her zaman sabit orana sahipler harita olarak ise pvp haritaları şanslı yerlerim :)

3. Şahsi görüşüm zeus gününde aksine çıkma oranı çok azıcık azalıyor olabilir . Normal yeşil kutularda zeus çıkma ihtimali yok , zeus gününde ise sarı kutulara zaten yeşil kutudan çıkabilecek şeyler + zeus parçası ihtimali eklenmiş oluyor , yani normal kutudan çıkabilecek her şeyin oranı sarı kutu için azalmış oluyor diye düşünüyorum . Eğer oyunda böyle bir durum var ise ( belki söylediğim gibi değildir ,belki başka bir algoritma vardır ) , yeşil kutuları açmak daha mantıklı oluyor :)

Harita konusunda ise ; PvP haritalarında açın diyen bir çok kişi var ancak '' PvP haritalarında çıkma oranı daha fazla '' diye bir bilgi bulunmuyor , böyle bir bilgi olsa eminim forumlarda paylaşılırdı . Bence bu tamamen efsane . Kendi adıma konuşursam hardware konusunda 3-4 benim şanslı haritam ;)

Son düzenlenen: 9 May 2020
  4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Belirli bir oranı merkez ekip tarafından bizler ile paylaşılmamıştır. Artıyor desem de, azalıyor desem de, sabit takıyor desem de yalan söylemiş olurum. Ama şundan biraz eminim Malum zeus günü olacak ve zeus açıkma oranı artacak bu da diğer oranları azaldığı anlamına gelmektedir.

İyi Forumlar.

militaryship-3 bunu beğendi.
  5. Drowhake

Drowhake User

Hardware için 5-2 istasyon yakınını tercih edebilirsin, şans tabi ki ben sadece kendi deneyimimi paylaşıyorum.
    • 5-2 istasyon yakınlarda açtığım 10 kutudan 8'inde mutlaka düzgün bir şey çıktı, zeus gününde açtığım halde ya apis ya zeus parçası ya da hardware çıktı dediğim oranda, deneyebilirsin yani.
    • 4-5 haritasında kestiğim (genelde uber) yaratıkların çöplerinden bolca hardware elde ettim

Ayrıca farkı anlamak istiyorsan önce başka haritalarda 100 kutu aç sonra dediğim yerlerde 100'er kutu aç kendin deneyimlemiş olursun

6. CAGRO

CAGRO User

dedikleriniz çok mantıklı, yeşil kutu açmak çok daha mantıklı normal bir günde :)

pvp haritaları dediğin nereler oluyor tam olarak ben bilmiyorum :)

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

PvP haritaları; 4-1 / 4-2 / 4-3 / 4-4 / 4-5 haritalarıdır. Burada savaşta olduğunuz süre boyunca Portalları kullanmanız olanaksızdır.

İyi Forumlar.