Korsan Kutusundan Çıkan Yetenek Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxl-vega tarafından 23 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxl-vega

xxl-vega User

Neden yazıyorum bilmiyorum ama çocuklar gibi mutluyum. Genelde insanların para verip aldığı solace tasarımı korsan kutusundan çıktı. Daha önce de Lightning çıkmıştı. Sanırım şansım baya yüksek.

ÖNEMLİ BİR İPUCU: Korsan kutusu açarken uzayda boşta gördüğünüz kutuları pek açmayın, NPC kestikten sonra ortaya çıkan korsan kutularını açın. Daha özel malzemelerin çıkma olasığı daha yüksek.

EDİT: Korsan kutuları boss NPC lerden daha sık çıkıyor. Gördüğünüzde boss NPC leri patlatmanızı tavsiye ederim.

Son düzenlenen: 23 Ağustos 2015
  2. hayırlı olsun.daha çok tasarım bulursunuz merak etmeyin..bu konuda eskiye nazaran cıkma ihtimali artmış gibi görünüyor..tüm 250 lik tasarımlar hep kutudan çıktı..heyecanınız gayet normal ve hoş..iyi günlerde kullanın..

3. xxl-vega

xxl-vega User

teşekkür ederim dostum :)

4. Bende en çok şimşek çıkmasını istiyorum ama Sentinel :(

5. xxl-vega

xxl-vega User

sentinel de güzel ama

6. kesinlike yartuıklarda ozel gunlerde duşen kutular kaçırmayın haritadkiler kıysala daha verimli diyebilirim

7. Bana uber talon çopunden spectrum , 1-6 da venom , 1-7 de sentinel cıktı. Diminisher ı 100 k uriye soalceyi de acık artımadan aldım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.