korsan kutusundan kaç kutuda tasarım çıkar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve reloadedumut tarafından 18 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sentiel,spectru,venom,diminsher,citadel,aegisi,speahard,şimşek,pusat gibi

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Herkesin söylediği gibi şans işi.Dün 5 anahtarım vardı diminisher tasarımı çıktı örnek olarak.Sana kaç kutuda çıkar net birşey söyleyemem...

3. kaç kaç haritasındaaçtın hangi haritalarda ve lf4 günü filanmıydı veya zeus apis

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Açıkçası hatırlamıyorum bende zaten o tasarım olduğu için hiç dikkate almadım.Dün Helix LF4 günüydü.Ya 1-4 ya da 4-1 haritasındaydı...

5. tmm saol
    tmm saol

6. dün gece bende 8 anahtar vardı dımıstıer tasarım ve lf4 çıktı şans işi bu tr1 de idi... tr6 da 18 anahtarda lf4 günü bundan öncekinde venom çıktı tamamen şans işi hangi kutuda ne olduğunu göremediğimiz için ve istatistik kısmını biz ayarlamadığımız için bize ballı olma kısmı kalıyor ballıysan çıkar diyelim :D

7. Merhabalar,

İki konu açtığınız için aynı uyarıyı buradan da yapacağım lütfen imzanızda bulunan görseli kaldırınız.

İyi forumlar

8. kaç kaçta
    modum niye kaldırıcam yani sebep ne onu söylerseniz başka takıcam

9. Merhabalar,

Bildiğiniz üzere şu an aynı görseli kıyamet adminimiz kullanıyor.Mesajlarda karışıklık olmaması için kaldırmanızı rica etmiştim.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.