Korsan yaratıklar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cücücüm tarafından 1 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cücücüm

cücücüm User

Korsan yaratıklar ilk çıktıklarında haritaları istila etmişlerdi.
    Aradan geçen bunca zamandır kendileri belli haritalara hapis olmuş durumda. Bence gene haritaları istila etme vakitleri geldi.

2. Pek anlamış değilim , biraz daha açıklayıcı olabilir misin ?

3. sanırım bu yaratıklar ilk cıktıgında butun haritalrdı sonra 5-1 5-2 5-3 gitmişler geri gelmesini istiyor yaratıkların

4. Hayır ilk geldikleri zaman bi yarışma düzenlendi ve normal haritalarada korsan yaratıkları geldi sora kendi haritalarına gectiler arkadaş bundan bahsediyor :) tekrar gelmeleri bencede güzel olurdu gelsinler haritalardada keselim :)

ankette acsaydın keşke

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Olabilir tekrardan güzel bir eğlence olacağını tahmin ediyorum.

Keyifli Forumlar

cücücüm bunu beğendi.
  6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tam bir işkenceydi ve her dakka foruma şikayet yağıyordu.Sobetuerin attığı yavaşlatıcılar kadar sinir bozucu bir durum yok.Onları kesmek isteyenlere korsan haritası yolu açık :)

İyi forumlar

7. Aynen öyle saboteur'un yavaşlatması ve annihaltorun roketatarı çıkıp interseptorun hızı azalırsa nedne olmasın :D

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bunu yaptırtmak için verilen emek için başka bir fikre verilmesi daha mantıklı.Bence konu sahibi çok daha güzel fikirler ortaya koyabilirdi.

İyi forumlar

9. cücücüm

cücücüm User

Burası fikir havuzu. El elden üstündür. Fikirleri değerlendirip en eğlenceli halde oynayabilmektir dileğimiz. Buyrun sizde katkıda bulunun lütfen

10. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bence butür npcleri kesmek isteyen arkadaşlar korsan haritasına gidebilir.

Keyifli Forumlar.

11. -chuckyyy-

-chuckyyy- User

allah korusun :D kristallon canı azalıyodu kacmaya baslıyodu 4x le kesiyodum portaldan çıkmasın diye haritadan haritaya gecemiyodum cogu zaman valla 1 saatlik 2 saatlik olabilir ama öyle 1 hafta filan olmasın

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bencede yılda bir kez haritaları basabilirler bence güzel bir etkinlikti ve ben o zamanlar klanımı etkinlik bittikten sonra ilk 5. sırada görebilmiştim bence de güzel etkinlikti bir daha gelse bir daha katılırdım başarı başlıklarından da sıkıldık diyebilirim.

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.