Korsanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5-2 Haritasındaki Problem Çözülmeli mi ?

1. Evet

85,7%
  2. Geliştirilmeli (nedenini yazmassanız evet olarak kabul ederim :) )

7,1%
  3. Hayır

7,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sizden tek istediğim şu yazının tamamını okuyun

Çoğumuz 5-2 yani korsan haritasında kasılıyoruz.

Görev için veya hammadde ile daha fazla credi kasabilmek için...

Ama sorun şu ki Saldırıya Korumalı Bölge kuralı biraz değişmiş.

Mesela ben korsan istasyonunda annihilator kesmeye çalışıyorum ama direk saldırı iptal oluyor.

Saldırmaya çalışıyorum olmuyor.Kasılmaya çalışıyorum kasılamıyorum aanihilator çekip gidiyor.

3 gündür 40 Annihilator kesme görevini yapmaya çalışıyorum olmuyor.Lütfen bana bir gruba gir uzakta kes filan demeyin diğer korsanlar rahat vermiyorlar.

Tek istediğim şu kuralın değişmesi.

Önerim şu :

Bu kural devam etsin ama saldırmak isteyenler sadece NPC ' lere saldırabilsin.Yani serbest olalım.

Saldırıya Korumalı Bölgede kalmak isteyenler saldırmaz zaten.İsteyenlerde istediği zaman saldırır.

Umarım anlayışla karşılarsınız çünkü sizin içinde geçerli olan bir durum olabilir bu.

Okuduğunuz için Teşekkür ediyorum.

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle katılıyorum emeklerimiz boşa gidiyo hep tam yaratık ölücek kaçıyo bu sorun galiba şu portalda yaratığa düşmana sıkamama sorunuyla beraber geldi o düzeltilince belki buda düzelir +1

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. Eyw kardeşim...Tekrar :)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğiniz gibi bende çok çektm görev yaparken.Destekliyorum.Bence fikirden çok bir sorun bu :)

İyi forumlar

5. Hepinize teşekkür ediyorum.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Esasında bu hatamı bir düzenlememi bilmiyoruz o yüzden ben bunu ileteceğim destek beklemeden en azından bir sorunsa incelenme sürecine girilir.

İyi forumlar

7. Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ama tek istediğim bu düzenin kalkması.

Başka bir şey değil...

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Can sıkıcı bir durum ama bir süre sabredelim yakında ne olduğu açıklanır veya hataysa düzeltilir :)

İyi forumlar

9. Evet şu an gereken şey sabır modum.

Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkürler...

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Görevimiz.Adminlere durumu ilettik.Bayram sebebiyle geri dönüş alamadım bayram bitsin illaki bir cevap alırım :)

İyi forumlar

11. Güncell

12. Evet öle bir durum var Arada birde şöyle birşeyde oluyor Portta veya harita ortasında saldırıya korumalı böge içerisinde sürekli 5 bin 5 bin hasar alınıyor Porttan atlayıncaya kadar da düzelmiyor

13. Bakalım ne olacak valla ben sabırla bekliyorum.

Ama şu bahsettiğin hasar olayını hiç yaşamadım.

14. mantıklı ama biraz daha gelişmeli :)

15. Mesela ?

16. DraydiBoy

DraydiBoy User

sadece 5-2 değil tüm haritalarda olan bir şey bu +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.