Koruma Paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Olsun

44,4%
  2. Geliştirilebilir

11,1%
  3. Olmasın Sebep:Gereksiz

11,1%
  4. Olmasın Sebep:Oyuncu kesemiyecez

11,1%
  5. Olmasın Sebep:Ücretli

22,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Haftada iki gün çarşamba ve pazar günleri satışa sunulacak bir öğe düşünüyorum 1 ay süreli alım imkanı olacak Koruma yani Saldırılmazlık sağlayacak bir bir öğe yapılabilir Belli bir seviyenin altındaki güçsüz hesapların alabileceği uridium la veya kredile satışa sunulmayan sadece belli bir mebla karşılığı alınabilecek bir ürün

1 Aylık Bronz Koruma Paketi = 15 TL(Sadece iki sefer alınabilir.)

4 Aylık
    Gümüş Koruma Paketi = 45 TL(Sadece bir sefer alınabilir.)

8 Aylık
    Altın Paketi = 90 TL(Sadece bir sefer alınabilir.)

UYARI : 4 Aylık ve 8 Aylık paketlerin birini satın almanız halinde diğerini sonradan alamayacaksınız. 1 Aylık paketin iki kere alınma hakkı vardır 1 Aylığı almanız halinde diğer paketleri alamayacaksınız

Düşman oyuncular ve bağlı olduğun şirket üyelerinden saldırı almazsın Yalnızca kendin saldırmadığın sürece etkilidir Porttan atladıktan sonra, patladıktan sonra veya rakibini kestikten sonra tekrardan saldırılmazlık özelliği etkinleşecektir

Oyuna girişten 1 ay süreli alım imkanı olacak

NOT:Bu olursa biz kimi kesecez diyen arkadaşları duyar gibiyim Millet sürekli kesildiği ve kasılamadığı için oyuna başlayıp kısa bir süre sonra oyunu bırakıyor Önlerine böyle bir imkan sunarsak ve faydalanırlarsa hem oyuna oyuncu kazandırmış oluruz Hemde bigpoint maddi olarak kazanmış olur Birazda adam kesmeyi verirsiniz Zaten herkes alacak diye birşeyde yok...

Kendi Yorumum;

Sadece yeni açılan veya önceden açılmış ama zayıf olan hesapların 1 ay süreyle alım imkanı olacağı bir ürün Güzel bir fikir olduğunu düşünüyorum Paketleri satın alırken iyi düşünmeleri gerektiğini söylemek istiyorum Çünkü bir alımdan sonra ikinci bir alım hakkı sadece 1 Aylık koruma paketinde mevcut bunuda unutmamaları gerektiğini söylemek istiyorum

EKLENDİ :

1.Yukarıda bulunan koruma paketlerine vip üyelikte eklenmiştir Hangi paketi alırsanız paketin süresi ne kadar ise o kadar vip üyelik alacaksınız

2.Yeni açılan hesaplarda 2 haftalık premium vip üyelik verilmekte Bunun yanında 2 haftada koruma paket hediye olacaktır

3.Paket fiyatlarında yarı yarıya indirim yaptım Bölece alma imkanıda biraz daha kolaylaşmış oldu

4. Bu etkinliklerde korumadan yararlanmazsınız
    -Spaceball
    -Capture the Beacon
    -Sektör Kontrol
    -TİM(Takım İmha Maçı)
    -Jackpot ARENA
    Bu etkinliklerde korumadan yararlanırsınız
    -Çılgın Cubicon
    -İce meteroid
    -Demaner
    -Hitac

Son düzenlenen: 30 Aralık 2014
  2. İyi hoş ama bu bahsi geçen paketleri bu şekilde değilde bu özellikleri vip özelliğiyle birleşşe olmazmı? bu tamemen şahsi görüşüm .

3. Paket içeriğine vip üyeliğide dahil ettim Oyuncuların bu paketi almaları halinde paket ve vip üyelik bitimi aynı sürede olacaktır Aldığın koruma paketi bittiğinde vip üyeliğinde bitecektir

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yeni oyuna başlayan oyunculara , belirli bir seviyeye kadar ana şirket haritalarında saldırı yapılamıyor.

Önerdiğiniz paketin satışa çıkması durumunda , satın alan herkesin bunu art niyetli kullanacağından eminim.

Ayrıca bu tür paket satılması durumunda , Team Deathmatch , Space Ball , Sector Control vs. gibi etkinliklerde , devre dışı bırakılmasını sağlamak da ayrı bir mesele

Bence gerçekleşmesi zor bir düşünce

Keyifli Forumlar

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  5. CİLΛ

CİLΛ User

ücretli olduğu için malesef hayır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.