Koruma

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve OldTimes52 tarafından 1 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OldTimes52

OldTimes52 User

3 yıl sonra oyuna duyduğum özlemden dolayı bidaha başladım. Güzel olaylar gelmiş çok miktarda uri veren günlük görevler gibi. Ama bunun yanında her önüne gelen bir komboyla 200k vurmaya başlamış. Skylab saolsun ben hesabımı creditsle dizdim arkadaşlar. Ama full iris bo2 olsan ne yazar. 5-6 sn dayanıyor. Hele güve denen uçuş düzeninden dolayı adam kalkanımı bitirmeden canımı bitirdi. Talon kesip uri kasamicaksam nasıl olcak bu iş ben anlamadım. 6 seviyeye kadar koruma gibi bi olay vardı kimse sana saldıramıyordu. Onun gibi mesela ben 16 lvlim 20 lvl ve üstü bana dalamasın gibi bi kural gelirse oyun çok daha rahat ve eğlenceli olabilir yeni başlayanlar ve full + full olmayanlar için. Oyun ne yazıkki yeni ve çok güçlü olmayan oyuncuları oyundan soğutmak konusunda çok iyi.

2. Thriller

Thriller User

:D:D Tekrardan hosgeldin bence soguman daha iyi fazla isinmadan hazir oyun boyu boyle olucak gelistirtmezler palladium toplayayim dersin vipin yoksa hele gider gitmez 10 palla toplarsin bi general gelir tek atar sonra hoop tekrar x-8 den sur gemini 5-3 e uri kasayim dersin zaten cubikonun onunden gecmeye bile hakkin yok x-7ye gidersin tallon keseyim dersin hoop bi general daha gelir patlatir oyun boyle maalesef

3. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu Bölümünde, Güncelleme ve Fikir Kuralları'na uygun bir konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. OldTimes52

OldTimes52 User

Bilgilendirme için teşekkürler moderatörüm. İlgili yere aynı konuyu açıcam.

5. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

Yeterli cevap verildiğinden, konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.