Korumalı paladium alanı

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve JustRuling tarafından 12 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle birşey olsunmu ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. JustRuling

JustRuling User

Arkadaş ben bıktım bu işten paladium toplamaya gidiyorum benden çok daha güçlü bir sürü gemi var beni yok ediyolar her yok edildiğinde olduğun yerde gemini tamir edersen tekrar yok ediyolar en başa dönersen bidaha 5-1 5-2 5-3 haritasına gitmek zorunda kalıyosun sonra tekrar yok ediyolar.Benim düşüncem seviye 18 in altına mesela burası korunmalı bölge olsun.Gemimiz başkalarına göre daha güçsüz diye paladium toplayamıyoruz çok adaletsiz bence.

•Kerpeten•Hayri• ve caner.123 bunu beğendi.
  2. korumalı paladium alanı istiyorsan bir fikir verebilirim örnegin 10,kişi olun ve haritayı çifter mayınla döşeyin sadece siz 10 kişi haritada olursanız hem paladium çok olur hemde rahatsız eden olmaz tekrar tekrar haritaya gelip patlayanlar sıkılıcaktır emin olun biz klanca bir defa yaptık ve başarılı oldu :) ayrıca anketimize katılırsanız sevinirim
    SERVER DEGİŞTİRME HAKKI TANINMALI tşkler

floppy43 bunu beğendi.
  3. JustRuling

JustRuling User

Dostum iyi güzel diyosunda 10 kişiyi bulmak her seferinde aynı saatte buluşmak o kadar kolay bişey değil.Direk böyle bişey olsa bireysel olan herkes rahat edicektir diye düşünüyorum.

4. Cubikon keserken 2-3 kişi kamuflaj bozuyor. Cubikon korumalı alanda olsun o zaman.

5. Arkadaşım DOORANGE'yle herkese ema verdiler zaten. Baskına geliyoruz ema basıp atliyorsunuz. Biz düşman görevlerini nasil yapalım? Pvp hariç diğerlerini koruma alanı yapsınlar en iyisi:p

6. JustRuling

JustRuling User

Kardeşim cubikonla ne alakası var herkes cubi kesemez zaten güçlü gemiler gider palladium toplamak öyle bişey değilki

7. Prophecy

Prophecy User

konulara böyle reklam yapman konu sahibine saygısızlık oluyor.

JustRuling bunu beğendi.
  8. klanlar iki şey için vardır bir savaş ortaklıgı destek
    birde kasılma ortaklıgı oda destek degilmi ?

JustRuling bunu beğendi.
  9. JustRuling

JustRuling User

Dostum palladium toplamaya sadece klana üye olanlarmı gidiyor ? yada her klanda en az 10 online bulmak kolaymı eskisi kadar ?

10. 10 kişi olmanız şart degil sadece mayın döşemeniz şart 10 kişi dememdeki mantık kişi sayısına göre paladium çıkıyor ve klan olmakta şart diil aynı ts de kalabalık grup olun elit gemileride kesersiniz aynı zamanda bol şans

11. JustRuling

JustRuling User

Anladım görüşün için teşekkürler

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  12. floppy43

floppy43 User

bu fikri daha önce bende sundum Serverler Arası geçişin olması şart

13. JustRuling

JustRuling User

Yorumun için teşekkürler . Bencede öyle

floppy43 bunu beğendi.
  14. caner.123