Kota miktarı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *KEYİFCİ* tarafından 26 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak araştırdım ama mantıklı bi cevap bulamadım.Bazı sebeplerden dolayı ev internetini kapamak zorunda kaldım telefonumun internetini pc ye bağlayarak tahmini olarak 1 gb internetle ne kadar süre oyunu oynayabilirim görüntü ayarları arka plan yok gemiler orta ve patlamalar yok cevaplarınızı bekliyorum

2. KANKAM 1 GÜNDE YANİ 24 SAATTE SADECE OYUNDA 1.5 GB YİYOR AMA BEN TELEFONDA SOSYAL MEDYAYA DA GİRİYORUM ARADA BİR SENDE DAHA AZ YİYEBLİRİR 7-8 SAATTE ORTALAMA 300-400 MB GİBİ BİŞEY YİYOR İSTEMCİDEN OYNARSAN

3. Anladım teşekkür ederim reis teşekkürler

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Dikkat etmeniz gereken şeyler arka plandaki internet kullanan uygulamalar, Windows 8-10 kullanıyorsanız, ctrl+shift+esc tuşlarını kombine ederseniz ilgili açılan pencerede işlemler bölümünde ağ diye bir bölüm vardır üstüne 1 defa tıkladığınızda en fazla yada en az ağı kullanan uygulamayı görebilirsiniz. Bu şekilde gereksiz uygulamaları kapatıp en ideal interneti kullanabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Teşekkür ederim modum konu kilitlenebilir

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.