KREDİ İLE ENERJİ BASMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsun mu?

1. evet

oy sayısı 10
    62,5%
  2. hayır(lütfen nedeninn yaz)

oy sayısı 6
    37,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar özellikle full arkadaşlarımın işine yarayacağını düşündüm

diyorum ki normal de 100 uri ile 1 enereji basılıyor vip ile 95 uri ile;
    indfirim paketi ile vip beraber 70 uriye basılıyor.
    bnm fikrim şu: kredi ilede enerji basılsın mesela 10 bin kredi yada daha fazla(miktar yetkililere kalmış). ve vip aldığımızda uri gibi ondaki enerji ücreti de azalsın..

miktara gelecvek olursak bnce 250 bin krediye 1 enerji uygundur siz ne diyorsunuz rakamları lalım..

saygılarımla...

2. fbrecep123

fbrecep123 User

250bın olmazda 150uygundur parayı kasmak o kadar kolay degıl çok fazla oynamayanların işi zorlaşır.

3. 50 000 makul dur ornek normal x1 le 6 000 vuran kishi kristallon u 5 dk da keser 400 000C yapar 250 000C ye 1 energi mi bence ii deli 50 000C olsa 8 enerji basar ama fikir guzel 10 kristallon da ise 80 enerji basar bu guzel bence ve ya 100 000 C

4. fbrecep123

fbrecep123 User

bunun olması ımkansız gıbı bısey benım oyum evet de bıgpoınt ısıne gelmez eger böyle bişey olursa herkes kapıyı credı ıle gecer urıdım felan cekmez full gemıler

5. bunu hayatta yapmazlar günde uğraşsa 100-200 m kaasabilen vatandaşlar var bunlar çok çabuk bir şekilde lf4 leri havoçları herkülleri fuller ve bu yüzden ful olan adamla oyuna para vermeden kasılmaya çalışanın arası epey bir artar ve oyundan soğutur

6. hayır arkadaşım snn dediğin gibi olursada çok kolay olur herkes fullenir 1 tallonda 8 enerji nedir yaw? 250 bin krediye 1 enerji iyidir inan bana öbür türlü iyi olmaz çok düşse hadi 200 bin olsun ama 50 bin çok az zevki çıkmaz öyle olursa

7. kapı acmanın bi zorluğu kalmaz .zaten kapıyı kolay açmak için pladium var ayrıca hesaplarında milyarlarca credi olan gemileri düşünemiyorum kapı üstüne kapı yaparlar hem uriyle acar hem crediyle

8. hayır kardeşim hesabın yanlış bn hesapladım 250 bin krediyee 1 enerji olsa 400-500 mil krediye anca 1 zeta açılıyor. öte yandan o snn dediğin kadar kasan adamlar zaten günde 200 mil kassa sade kredimi kasmış oluyor tabiki hayır yanında uride geliyor o uri ile zaten açılır zeta falan anlayacağın uri ile daha hesaplı krediden se ama oran değişebilir tabiiki

bi adamın gemisinde 10 milyar kredi olsa bile en fazla o krediyle 225 zeta açılır bu hesaba bakarsak

ki zaten 10 milyar kredininde hmn hmn karşılıgı budur sorun yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2015
  9. VΛLVE™

VΛLVE™ User

çok iyi konu ama bigpointin işine gelmez 100000 kişi bile evet dese hiç hayır olmasa yine olmaz
    adamlar oyunculara göre değil alacakları paralara göre yenilik yaparlar
    +1 dedim amaa yine söylüyorum 1000 kişi de evet dese olmaz 1 000 000 kişi de hem biri hayır demiş hayır diyen erkadaş kim nedenini yazar mısın

BlackGhost™ bunu beğendi.
  10. Para kazanmayı hedefleyen şirket için pek mümkün değil.

Ama ben desteğimi vereyim +1

yılmaz749749 bunu beğendi.
  11. destekliyorum ben credi 5-2 de bir gunde çok zorlarsam gruplarla 100m kasıyorum iyi olur kapı pek yapmıyorum

12. Credili olması olumsuz benim için nedeni ise binlerce uridium u basan kişiler saatlerce palldan çıkmayanlar var ayrıca zaten full olan bir gemide ortalama 100 m civarı oluyor birde bunun full + fullerde olan oranı düsünün ? Bunun 20 - 30 katı yani 30 milyar parası olanlar var ve adamlar credits i çok kolay kasıyor.

Adamların elde edeceği x4 ve rutbeyi dusunun kndan sonra oy verin derim üzgünüm ama olumsuz -1

Adamlarda cephane eksilmeyecek zaten adamlarda rahat 10 milyon x4 varken bu 3 katına katlanacak...

Palladium da biz boşuna mı ter döküyoruz ? O kadar adamla boğuştum ve benim gibi 5-3 de çok sıkıntı çekenler var...

O kadar kaybettiğimiz zamanın telafisi ne olacak ? Böyle iyi bu gelirse oyun tek kişiye 30 kisiyle dalan veledler ile dolar...

13. CİLΛ

CİLΛ User

credi ile iyi olurda 250k çok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.