kredi kartı bilgileri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [**LaNCeLoT**] tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar benim çarın 3. şahıs eline geçti benim sıkıntım çarın başkasının eline geçmesi değil konu o kişi kredi kartı bilgilerim oyun içinde kayıtlı kalmasından dolayı uridium çekmiş yaklaşık 600 tl civarında bende savcılıga başvurdum onlarda siber suçlardan bilgi istedi siber suçlarda oyunun yurt dışı tabanlı olduğundan bilgi vermiyorlar dedi neyse ne sonuç çıkar bilmiyorum ıd tespitiyle o şahısa ulaşmak lazım bu arada bana durmadan açık ödemeden dolayı mailler geliyordu ve en son istanbuldan bir hukuki tahsilat bürosundan bir kişi bana bu parayı neden ödemediğimi ve ödeyip ödemeyeceğimi sordu yoksa adli süreçin başlayacağını söyledi 600 tl ne kadara çıkar bilinmez tüm sorumluluğumun bana ait olduğu söyleniyor oyunda bilgilerimin kalmasıda saçmalık hem siber suçların ulaşamadığı şirket bana nasıl ulaşıyor isteyince gereksiz yere üzüntüye girdim o şuçu işleyen bulunmadan bu iş olmaz eğer bigpoint bu paranın peşine düştüyse adli merciyede yardımcı olsun bankaya bu harcamayı ben yapmadğım için itiraz ettim paramın bir kısmını iade ettiler ama büyük bölümü daha duruyor küçük kısmı 106 euro olarak ödemen gerektiği söyleniyor büyük kısmı için ne söyleyecekler kimbilir bu konuda adminleri yapacak birşeyi yoktur snırım ama ortada magduriyet var o bilgiler orada neden kalıyor onu anlamış değilim beliki bunun hakkında yorum yapabilirler ....

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gecmis olsun kardesim odeme bilgilerini sil buttonunu unutmussunuz sanirim otomatiklerin iptalide onemli.dilerim alirsiniz. nasil yapar insanlar bunu ve nasil rahat uyurlar.ancak sport bu gibi durumlarda en azindan geminin calindigini kotuye kullanildigini tespit edip aninda gemiyi kapamalidir. gemilerimiz odemelerimiz onlara emanet sahip cikmalilar en azindan bu anlamda.kisi kendi sorumlu sifresini paylasmamali biliyoruz ama en azindan gemiyi kapatabilirlerdi.yazik olmus.

3. Merhaba ,

Maalesef forum üzerinde bizlerin yapabileceği bir şey yok fakat support ile iletişim kurup yardım almaya çalışabilirsiniz. Bunun dışında banka ve yasal süreçler ile ilgili bilgi alıp işlemlerin sonuçlanmasını bekleyebilirsiniz.

Tekrar geçmiş olsun siz ilk olarak support ile iletişim kurun. Daha sonra banka ile iletişim kurup kredi kartını geçici olarak dondurun yada alışveriş yapılmasını engelleyin. Böylece sürekli bir masraf çıkmayacaktır.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. teşekkürler aynen öyle bilgilerimin orada kalması beni sıkıntıya soktu oda oyunun hatası böyle birşey olurmu ayni bigisayardan girildiğinde o bilgiye ulaşmam belki oda sıkıntıda o olsa kabul edilir hukuki süreç diyor güleşim geliyor adli makama yardım etmiyorlar ver paramı diyrolar benim itirazıma kulak verin şu hale bak neyin içine düştüm böyle...eger dogruyu yanlışı hırsızı suçuluyu oratay çıkaracaklarsa herşeye varım neden bir oyun için 600 tl harcayayım ki kabul etmiyorum yasla faiz koyuyorlar oda tefeciden farksız bir

supporta kaç defa yazılar yazdım hepsi benim anlatığımı anlamayıp başka şeyler anlatıyor iletişim sıfır.

bana gelen supporttan cevaplar hiç sordugum soruyu karsılamıyor nerede hata yapıyorum bilmiyorum genel sorularamı soracagım

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bizler forum görevlisiyiz,sorununuzu ayrıntılı bir şekilde Support'a yazınız...

İyi Forumlar.

6. evet biliyorum siz supportun verdiği cevapları tatminkan buluyormusunuz bence az evel yazdım alakasız cevap geldi bende bir daha yazdım ona ne diyecekler bakalım.

ya arkadaşlar sorun ortada siz anladınız support neden anlamıyor neden bu işi yapan için işbirlik içinde deilde beni magdur eden adam yüzünden çıkan borcu bana öde diyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2015
  7. Tamamen haklısınız ama anlamadığım bir nokta var.Oyun yurt dışı tabanlı olduğu için hukuki süreç işlemiyor mu?Şu anda son durum nedir sizin açınızdan?

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

karti iptal etmissinizdir zaten ama hukuki surec isler ben alisveri yapmadim baska ip den giriliyor giren kisi alisveris yapiyor buna DO adil yaklasmaz belliki calinmis ve kotuye kullaniliyor.

9. Merhaba ,

Bizim forumda yapabileceğimiz bir şey olmadığı için support ile iletişim kurmanız gerekiyor. Hafta içinde uygun bir zamanda tekrar durumu daha anlaşılır bir şekilde yazıp yollayınız.

Buradan yapılabilecek bir şey olsa yardımcı olalım fakat bizim yetkimiz forumla sınırlıdır. Oyuna müdahale etme yada hesap inceleme gibi yetkilerimiz yok.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.