KREDİ KARTI İLE ÖDEME

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAVİBERE_81 tarafından 30 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar defalarca sporta yazdım ama hep aynı seyi söyleyip duruyorlar. Sorunu bide burda paylaşmak istedim. Ödmelerimi bu güne kadar hep kredi kartım ile yapıyordum ve 20 gündür alışveriş yapmak istediğimde " ödeme sırasında bir hata olustu lütfen başka bir ödeme yöntemi kullanınız diye " uyarı alıyorum. Sportta arkadaşların sorduğu sorulara verdiğim cevaplar ise

1- Kart kendi adıma kayıtlı ve çok şükür limit sorunu yok.
    2-Müsteri temsilcisi ile daha yeni tekrar görüştüm yurt dışı alış veriş vs engelli kapalı falan değil.
    3- Kartı yaklaşık 15 aydır sadece bu hesapta kullanıyorum
    4-Önceden bloke ve ya karaliste sorunum olmadı.
    5- Cerezleri temizledim tarayıcıyı değiştirdim hatta başka pc den bile denedim.
    6-Kart master card ve Akses

Şimdi sorun bende ve kartımda olmadığın a göre görevli arkadaşlar her attığım mesajda bana yukarıdaki soruları tekrar tekrar sorması açıkcası beni sinirlendiriyor ve 20 gündür hala bir çözüm yok. Sizce sorun kimde ?

2. merhbalar aynı sorunu bende yaşamaktayım kartımda bır sorun olmamamasına ragmen bu hatayla karsılasıyorum supporta yazdıgımda ıse cevap aynı ıyı oyunlar

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Anladığım kadarıyla ödeme yaparken kredi kartı kısmını kullanıyorsunuz.Bir de paypal hesabı açıp kartınızı oraya ekleyerek alışveriş yapmayı deneyin.Paypal da ödeme yaptığınız zaman miktarı karttan çekip işlemi yapıyor fakat biraz komisyonla çalışıyor.Örneğin ben 31 liralık bir alışveriş yapacağm.Paypal ile 32,30 ödeyeceğim.Galiba miktar yükselince alınan komisyon artıyor...

4. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Sorununuzu burdan çözmemiz mümkün değil supporta mesaj yazarken ödeme sorunu bölümünü seçip öyle mesaj atınız arada bir sıkıntı varsada düzeltilir . Özellikle kara listede olup olmadığına bakılsın hesabın .

İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.