KREDİ KARTI İLE URİDİUM ALIMINDA HATA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lostac tarafından 10 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lostac

lostac User

kolay gelsin kredi kartım ile uridium almaya calışıyorum bankadan onay mesajı yani şifre yani güvenli alışveriş kody alıyorum kodu dogru girmeme ragmen alış veriş te hata oluyor yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor

2. Merhaba ,

Kredi kartında yeterli limit var mı ? Yani limit dolmuş yada kalan miktar alacağınıza yetmiyor olabilir. Buradan net birşey söylemek çok zor maalesef.

İyi forumlar.

3. lostac

lostac User

EVET limit var ama sıkıntı yaşıyorum neden oluyor bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

4. Merhaba ,

Uygun bir zamanda banka ile görüşün yani limit yeterli olmayabilir. Normalde işlemleri doğru yaptıysanız ve olmuyorsa büyük olasılıkla kredi kartı limiti ile ilgilidir.

İyi forumlar.

5. lostac

lostac User

3000tl limit var kardeşim alakısı yok ama

6. lostac

lostac User

kardeşim cm fm başvurusu nerden yapılır link atarmısın

7. Merhaba ,

Buradaki konuyu inceleyip şartları okuyun. Eğer uyduğunuzu düşünüyorsanız biraz aşağıda bir form olacak. Onu kopyalayıp doldurun ve support'a gönderin. İnceleme sonrasında olumlu yada olumsuz cevap gelecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.