kredı kartı odeme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve musa tarafından 6 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. musa

musa User

admın gecen kırmızı ve mavi anaktar aldım ama kredı kartıma USD yansımış ama mavı yada kırmızı anaktar satın alırken usd yazmıyordu tl dıyordu bune oluyor ?

2. buzmavi

buzmavi User

Destek ekibine (Supporta) başvurmalısınız .Ödeme mağazası bayrak değiştirme işlemi için sadece Destek (Supporttan) çözebilirsiniz.

3. musa

musa User

yani tam bı bılgı versen daha ıyı olur

4. dns değiştirme gibi sorunlardan dolayı farklı dns ve iplerden girmeniz sonucunda alışverişteki ülke bayraği değisiyor ve usd oluyor bu yüzden dolarla ödeme oluyor. supporta ıletısıme gecın sizden ikemetgah isticektir yazıcıdan taratıp pdp olustura bilirsiniz yada net bi şekilde fotoğraf çekip atabilirsiniz bu sonucunda düzeltme yapılabilir benim bildiklerim bunlar arkadaşım eksik bi yer varsa adminiz tamamlar :D

5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Adminimizin dediği gibi supporta başvurmanız gerekiyor. Birde şunu öğrenmek istiyorum kartınıza yansuyan dolar fiyatını TL ye çevirdiğimizde aynı miktara denk geliyormu ?

İyi Forumlar.

6. ALPEREEN

ALPEREEN User

Modum arkadaşı bilemem ama bendede öyle bir sorun olmuştu VİP alıcaktım ödemeden önce TL ödemeden sonra usd gözüktü sade 1-2TL fark oluyor ama arkadaşı bilmiyorum

7. Merhaba ,

Arkadaşlar kullanılan DNS , Proxy v.b. ülkeyi farklı gösterebilen şeylerden dolayı ödeme kısmındaki bayrak değişiyor olabilir. Bu tür bir değişim olduysa MOD'umuzun verdiği bilgiye göre hareket etmeniz gerekiyor.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.