KREDİ KARTI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 26 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

MERHABA;
    Ben kredi kartından vıp ve indirim paketi çektim ama arkadaşımınkinden çektim bilgileri bende kaldıda her uri çektigimde odeme direk olarak onun hesabına gidiyor bilgileri nasıl 0 layabilrim silebilirim ama paketleri daha bugun aldım iptal etmek istemiyorum.

Son düzenlenen: 26 Temmuz 2015
  2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Statü ve iptal bölümünde bulunan sil butonuna tıklayarak ödeme bilgilerini silebilirsiniz.Forum kuralları gereği üst üste yazmamanızı rica ediyorum keyifli forumlar.

Keyifli forumlar.

3. tabutçu99

tabutçu99 User

olmuyor statu iptale tıklıyorum hiçbişey olmuyor ama yanındaki sporta tıklıyorum sporta giriyor ben sadece kredi kartı bilgilerini silmek istiyorum bugun vıp indirim ve katlayıcı aldım orda bir seçenek var oda Kişise ödeme bilgilerini sil ve devam eden paketlerini iptal et.seçenegi paketleri iptal etmek istemiyorum ama

Son düzenlenen: 26 Temmuz 2015
  4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Abonelikler süresi bitene kadar devam edicektir.Yalnızca tekrar satın alınmasını iptal etmiş olacaksınız.

Keyifli forumlar.

5. tabutçu99

tabutçu99 User

Merhaba; Yanlıslıkla 2 kere 19 tl lik uri çekmişim ya 38 tl cope gitti:) ama hesap bilgilerini sildim. Konu kilitlenebilir. İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Temmuz 2015
  6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.