Kredi Kartımdan Alışveriş yapıldı Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ismail.03 tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ismail.03

ismail.03 User

Modlarım benim kredi kartımdan 185 tl lik alışveriş yapılmış ama bunu ne ben yaptım nede benim hesabımdan yapıldı başka bir hesapdan yapılmış. Supporta başvurdum ama çok geç cevap veriyorlar araya hafta sonu girerse benim için problemler doğacak. Bu durumda ileri görüşlü arkadaşlardan destek istiyorum ne ile karşılaşacagım. Param kartıma geri iademi edilecek yoksa bu tutarın karşılıgında alışverişmi yapacagım en kötü ihtimal olarak bir bardak suyumu reva görecekler. Lütfen yardım edin.

2. ÖMER.E

ÖMER.E User

hocam yapacağın şey belli , önce bankanın online sisteme bakıp paranın nerden ve nasıl çekildiğine bakman lazım buna kendin ulaşabilirsin
    eğer tanıdığın biriyse veya bi fikrin olursa halledersin ama eğer olmazsa bankaya gidip işlemi iptal etmen lazım haberinin olmadığını söylemen lazım
    bu parayı çeken kişinin darkorbit hesabı para ödenene kadar kapalı kalıcak o şekilde

3. ismail.03

ismail.03 User

baktım ama sadece darkorbitten direk olarak 185.80 tllik alışveriş yapıldıgı yazıyor yani 330k uri cekilmiş, peki ben bu durumda bana gelen zararı nasıl karşılarım

4. ÖMER.E

ÖMER.E User

bankayla konuşup işlemin dolandırıcılık olduğunu söylemen lazım , banka bilgilerini paylaşmıyorsan bi yerde bence büyük ihtimalle tanıdığın biridir

5. ismail.03

ismail.03 User

haklısın, ama büyük ihtimalle tanıdığım biri çünkü kartı eliyle tutmayan kimse yapamaz bunu o yüzden banka bana yardımcı olmaz support bu konuda ne yapar uridiumu benim hesabıma aktarsa bari? yaparmı

6. Merhabalar;

Öncelikle kredi kartınızın alışverişe kapatılmasını isteyin böyle bir durumla tekrar karşı karşıya kalmamak için.Kişisel bilgilerinizi bi başkasıyla paylaşmamanız gerekiyor alınan malzemelerin sizin hesabınıza aktarılacağını düşünmüyorum siz yinede supporta başvurun.

İyi forumlar.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

suc duyurusunda da bulunun kim ise onu yapan yakalanmali ceza cekmeli resmi hirsizlik bu ve odeme bilgilerini daima silin epin kadar kolay sorunsuz bir yol var iken neden internet ortamina kredi karti verirsiniz cok risk cok.

8. Merhaba ,

Emniyet yada Savcılık aracılığı ile yasal işlem başlatabilirsiniz. İnceleme sonucu tespit edilirse cezası neyse çekecektir.

İyi forumlar.